Deletedmom0320 Canım kimileri son adet tarihine göre hesap yapıyo doktorlar kimileri de yumurtlama gününü baz alıyorlar..
Aysgl_trl_trn Bizde bugün 11+4 olduk 🙏. Yeşil limon kadarız ☺️ mide bulantım hiç olmadı çok şükür ama şu sık tuvalete gitme olayı beni bitiriyor 🙈
Aysgl_trl_trn Bala_m dönerken olmuyor da hapşırırken bide öksürürken yüz üstü yatıyor durumdaysam çok fena Bi batma oluyo. 😓
seher_agrk0210 bizde tam 11 haftalık olduk bugün 1 hafta sonra kontrolüm var cinsiyetini öğrenicez inşllah 😊Allah nasip ederse tahmini 13 nisan da gelecek bebişim❤️
Ulviyedmr 11+3 olduk biz de :) kizlar kasık bölgesinde boyle sertlik olan var mi elle dokundugunuzda ben hissediyorum da vajinanin ust kisminda
Sermec Ulviyedmr evet cnm o haftalarda bende oluyordu ama 12. Haftadan beri olmuyor 12+5 olduk su an 🙂
glslnnb Aysgl_trl_trn bende de aynısı oluyor yumurtalıklarım kaskatı kesiliyor sanki doğrulamıyorum bi süre :) normalmiş ama olurmuş böyle
Meteannesi Ruhsuz ben bugün itibariyele tam 9 haftalık oldum canım benim 28 Nisan diyor ama ilk doğumumda 41 haftalıkken doğum yapmıştım yine mayıs olurum tahminimce 😁 inşallah rabbim nasip eyler sağlıcakla kavuşturursa 😊
glslnnb Bu akşam ikili taramaya için gidecegım ben de 11+6 yız. Perşembe de kan testi vereceğiz 🙏🏼 Çok tedirgin ve endişeliyim. Belki cinsiyeti de gorururm dedi doktorum. Düşündükçe geriliyorum ikili taramayı 🤦🏼♀️
Aysgl_trl_trn glslnnb insan ister istemez tedirgin oluyor. Canım yanıyo acaba bebeğin de yanıyor mu diye bişey mi oldu ki diye 😒