Sermec Hayalet canım senın mart degılde nisanın ortaları olmasın ben mesela 11+3 haftalık hamıleyım nisanın ilk haftası dogumum 🙂
Hayalet Bu arada ben Mart mı demişim 😁 Şaşırmışım valla nisan anneleri yazmasına rağmen mart nerden çıktı 😁Sermec Nisan 18 dedi doktorum ama 8 de sezaryen ile alırız dediler. Ben kızımda biraz tehlikeli bir Doğum geçirdim devamı da sezaryen ne yazık ki 😟
Meryem14 10+3 olduk bizde nisanın 8 i görünüyor doğum ultrasonda.kusmalarım azaldı bulantılar devam ediyor.doktor kilo almamı istediği için yemek yemeye çalışıyorum.
Ezo-masum Meryem14 bi gün var aramızda canım bende 10+2 yim.benimde azaldı demiştim dün bugün yine çok kustum😊Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Meryem14 Ezo-masum günüm günüme tutmuyor bazen daha iyi oluyorum.bazen daha kötü . 😊 ama yavaş yavaş geçiyor bulantılar
Sadriye Kızlar biz de 8+0ız,çok heyecanlıyız.Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.sağlıkla kavuşalım yavrularımıza🙏
Sermec 12+3 olduk bugun bebişi ultrasonda gördüm cok hareketliydi cok mutlu oldum ilk kez böyle gördüm doktor ense kalınlığı ıyı burun kemıgı ıyı sıkıntı yok dedı erkege benziyor dedı ikili ve üçlü test yaptırmıycam aralıkta detaylı ultrasonum var 🥰🙂