mervekrkkc 11 haftaligim ama doktora gore 11+4 4 gun ondeyiz 14 nisan fogum tarihi gozukuyor insallah 🙏
Esqiii Kızlar selam 🙋♀️biz bu gün 12+4 de cinsiyetimizi öğrendik oğluşum hiç çekinmeden gösteriverdi pipisini 😂🙈 siz öğrendiniz mi nasıl gidiyor hamişlik
glslnnb Esqiii biz de 12-4 te %70 kız demişti doktorumuz bugun 13+1 olduk pzt kontrol var, bakalm ne diyecek :) Arkadaşlar ben de grip başlangıcı var sanıyorum burnum tıkalı, vicks kullanılır mı acaba rahat nefes almak için 😢
Esqiii glslnnb doktoruna danışmadan kullanma bence eczaneden tek kullanımlık serumfiZyolojik ile burnunu temizleyebilirsin yada tuzlu su birde bol c vitamini çok su içmek ve zencefilli ballı sıcak su ❤️
Melekkanne Bizde dün 12+1 de cinsiyetimizi öğrendik büyük ihtimalle kız dedi 3 hafta sonra kesinleşiriz dedi, folik asit yerine vinalac diye içine baktığımın kadarıyla yok yok bir vitamin desteği verdi. Ama büyüyüşünü izlemek çok güzel değil mi usg videosunu sanırım günde 5 kez felan izleyebilirim
Ayzem_25 Melekkanne folik asitten sonra aynı ilacı verdi doktorum bana da . 4-5 gün kullandım kabızlık yapıyor . Sende de aynı sıkıntı oldu mu ?
Poncik77 dilekcy1644 evet sende kendini hamile değilmiş gbi hissediyor musun rahat rahat oturup kalkıyorum Pazartesi günü kontrolüm var bazen acaba yaşıyor mu diye evhamlanıyorum 🙄
dilekcy1644 Poncik77 ayy evett bu aralar daha çok evham yapıyorum daha 2 hafta var kontrole bimmiyorum nasıl dayanıcaz bizde 🙄
Poncik77 dilekcy1644 Pazartesi günü gelmesini 4 gözle bekliyorum 15 gün sonra gel dedi doktor vakit geçmek bilmiyor göğüs hassasiyeti dışında başka bişi yok 😬
Aysgl_trl_trn 13+3 olduk. Kerata inatçı çıktı cinsiyetini öğrenemedik 🥰 2 Hafta sonra kontrol var bakalım o zaman öğreniriz inşallah 🤲
dilekcy1644 Ruhsuz Poncik77 benim azda olsa çıktı eskisi gibi yumuşak değil karnım sert biraz orda olduğunun doluluğunu hissediyorum yani