ZuhalE Ezgilii ben sadece filte kahve tüketiyorum, o da bol sütlü bir şekilde pek filtre kahveye benzemiyor yani😊
Raziye26 Bayanlar bugün lavobaya çıktığımda kan geldi 2 damla falan 2defa sonrasında kesildi düşük olabilir mi. Sadece bel ve kasıķ agrım var oda çok fazla duramayacak şekilde değil
cbmell 9 haftalık olarak bugün sırf hevesim geçsin diye ilk minik alışverişimi yaptım. Trendyolda indirim vardı 2 tane lanainoh cam biberon, 2 tane de emzik aldım. Bi de frei öl çatlak önleyici yağ aldım. Sürmeye başlayacağım. Cildim çok kurudu.
Sermec Hayalet canım senın mart degılde nisanın ortaları olmasın ben mesela 11+3 haftalık hamıleyım nisanın ilk haftası dogumum 🙂
Hayalet Bu arada ben Mart mı demişim 😁 Şaşırmışım valla nisan anneleri yazmasına rağmen mart nerden çıktı 😁Sermec Nisan 18 dedi doktorum ama 8 de sezaryen ile alırız dediler. Ben kızımda biraz tehlikeli bir Doğum geçirdim devamı da sezaryen ne yazık ki 😟
Meryem14 10+3 olduk bizde nisanın 8 i görünüyor doğum ultrasonda.kusmalarım azaldı bulantılar devam ediyor.doktor kilo almamı istediği için yemek yemeye çalışıyorum.
Ezo-masum Meryem14 bi gün var aramızda canım bende 10+2 yim.benimde azaldı demiştim dün bugün yine çok kustum😊Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Meryem14 Ezo-masum günüm günüme tutmuyor bazen daha iyi oluyorum.bazen daha kötü . 😊 ama yavaş yavaş geçiyor bulantılar