Minaydn Aşırı gergin olmayın burada o haftaya sağlıklı bir şekilde gelmek için can atan heyecanla bekleyen yüzlerce kadın var.Bence tadını çıkarın meleğinize kavuşmaya çok az kaldı😍Hayırlı güzel bir doğum olsun inşallah

Minaydn Tabi ki canınızdan can çıkacak kolay değil.Heyecan stres çok normal ama onu kucağınıza alıp o miss kokusunu içinize çektiğiniz anları aklınıza getirin sürekli😍 inşirah ve ayetel kürsi de sizi çok rahatlatacaktır inşallah.
    Darısı başımızaaa🙏🏻

Elissaaa Amin canım darısı başınızaa 🤗 Sürekli düşünüyorum zaten sabırsızım 🙂

Minaydn Allah yardımcınız olsun bi anda gelip geçiyor zaten saglikla kucağına aldığın zaman herşeyi unutacaksın.. 😊😊

Minaydn sanırsam sizinkinin çıkmaya niyeti yok😂Galiba senesini dolduracak bu gidişle 52. Haftasını bulur ..😍😍♥

Minaydn En iyisi emin ol hastanede bu stresin 2 katını yaşarsın burdan okuduklarıma dayanarak diyorum ama rabbim yardım edsin inşallah sag salim alırsın kucağına bunca zaman dayandın az bişi kaldı sık dişini ❣🖑

Minaydn merak etmeyin inşallh sağ Salim olur . Kızlar çok inatçı olurlar . Ablamda 41 haftalık Doğum yaptı hatta sırf Doğum yapsın diye gece gündüz yürüyüş yapıyordu😂♥