Minaydn valla canım ben 39 dayım hala bi belirtim yok Allah yardımcın olsun İnşAllah sağlıkla gelir 😌

Halimearslan55 Dediklerini yapıyorum fakat 42 ye kadar bekletiyorlar en az 4 cm olması gerekiyormuş doğum olması için ne saçma

Minaydn çok saçma bende 40+4 doğum yaptım normal diye beklettiler doktor saha fazla beklemeyelim kakasını yapabilir dedi hafta sonunu geçirmedi normal denedik olmadı aezeryana alındım kakasını yapmıştı oğlum .. o yüzden 42 beklemelerine gerek yok suni verebilirler ..

Minaydn Aşırı gergin olmayın burada o haftaya sağlıklı bir şekilde gelmek için can atan heyecanla bekleyen yüzlerce kadın var.Bence tadını çıkarın meleğinize kavuşmaya çok az kaldı😍Hayırlı güzel bir doğum olsun inşallah

Minaydn Tabi ki canınızdan can çıkacak kolay değil.Heyecan stres çok normal ama onu kucağınıza alıp o miss kokusunu içinize çektiğiniz anları aklınıza getirin sürekli😍 inşirah ve ayetel kürsi de sizi çok rahatlatacaktır inşallah.
          Darısı başımızaaa🙏🏻

Elissaaa Amin canım darısı başınızaa 🤗 Sürekli düşünüyorum zaten sabırsızım 🙂

Minaydn Allah yardımcınız olsun bi anda gelip geçiyor zaten saglikla kucağına aldığın zaman herşeyi unutacaksın.. 😊😊