Kızlar merhaba 41+1 haftalık hamileyim 1 cm açılmam varmış fakat hala bekletiyorlar aşırı gergin ve stresliyim, bu haftalarda doğum yapan var mı ?

Minaydn Ben de aynı durumdayım 41+1 ve parmak ucu kadar açıklık 😓Pazartesi ye kontrol verdi bakalım ne diyecek. Durdukça stres oluyor insan. Sancınız var mı nst de ya da normalde?

Minaydn Pardon 40+1 benimki yanlış okumusum. Sizin baya olmus ben şimdiden stres yaptım. Beklemek zor 😓

bade8 ☹ Normalde var evet karnımda baskı oluyor bebeğin hareketlerin de azalmada yok kıpır kıpır aşağıya baskı veriyor sürekli yürümekte zorlanıyorum

Minaydn valla canım ben 39 dayım hala bi belirtim yok Allah yardımcın olsun İnşAllah sağlıkla gelir 😌

Halimearslan55 Dediklerini yapıyorum fakat 42 ye kadar bekletiyorlar en az 4 cm olması gerekiyormuş doğum olması için ne saçma

Minaydn çok saçma bende 40+4 doğum yaptım normal diye beklettiler doktor saha fazla beklemeyelim kakasını yapabilir dedi hafta sonunu geçirmedi normal denedik olmadı aezeryana alındım kakasını yapmıştı oğlum .. o yüzden 42 beklemelerine gerek yok suni verebilirler ..

Minaydn Aşırı gergin olmayın burada o haftaya sağlıklı bir şekilde gelmek için can atan heyecanla bekleyen yüzlerce kadın var.Bence tadını çıkarın meleğinize kavuşmaya çok az kaldı😍Hayırlı güzel bir doğum olsun inşallah

Minaydn Tabi ki canınızdan can çıkacak kolay değil.Heyecan stres çok normal ama onu kucağınıza alıp o miss kokusunu içinize çektiğiniz anları aklınıza getirin sürekli😍 inşirah ve ayetel kürsi de sizi çok rahatlatacaktır inşallah.
                Darısı başımızaaa🙏🏻