Ebiyim sedef hn gidiyorum doğumhane müsait olursa eş kabul ediyorlar normalde
Doğumda Eşin Girmesi ve Sağlık Bakanlığı Yasağı
Bazi hastaneler de normal dogumda izin veriyormus sezeryanda vermiyormus sanirim herkes nabza gore serbet veriyo istemeyende saglik bakanligini bahane ediyo
Ebiyim aramızda kalsın medipol çamlıcadaki bütün kadın doğumcular feci yoğun ya Aslı hanım duyulacak diye ödüm kopuyor 😂 ne güEl gidiyorum hiç beklemiyorum. Bazen bi acabam oluyor ama sanırım her zaman aynı modda olmuyor ilk randevuda aldıgım o tatlı enerjiyi ikincide alamadom mesela. Sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza inşallaj 🤗
Minik_Hanim Sedef Hanıma bir türlü randevu bulamadım. Bu yüzden ben de Aslı hanıma gidiyorum. Nasıl peki hep aklımda kaldı 😬 doktora göre değişmiyordur herhalde. Ben çok istiyorum eşim yanımda olsun
Ebiyim hastanede en yoğun doktor Sedef hn sanırım bende son zamanlarda 2 hafta önceden randevularimi alıyodum.. doktora göre değişiyor mu bilmiyorum ne desem yalan olur..
Sezeryan a eşim girsin isterim ama normal doğuma sokmayın bence hanımlar bazen kötü kazalar yaşanabiliyor eşinden tiksinen bile oluyormuş her eş için deniyorum ama var yani eşinden soğuyan normal doğuma girmemeli bence es
deletedmom435 herkesin gün gününe tutmaz canım. Valla benim de bir acabam yok değildi ama benim kanamam çok oluyor ve sorunsuz gidebiliyorum. Bu benim için büyük avantaj doğrusu. Ama soracağım eşimi alacaklar mı diye bir sonraki kontrolümde
Emsey hastanesi alıyor doğum ücretini konuşurken hastaneyle alınmıyo diye söyleniyor ama doktorla konuşunca alıyoruz dedi en büyük destekçimiz eşler diye söyledi belkide doktora görede değişiyordur
ozlemky özellere bile boyle kısıtlama geldıse devlet hastanelerı ztn 5 metre yaklaştrmyor of ya ne biçim yasak bu 🤬 çok tuhaf
ozlemky ben kayserideyim. Aksine doktorumuz “babamız doğumda eşlik etsin bize” dedi 🤗
Mervekocadag ne güzel ya 😞 bizde niye böyle anlamadım gitti