Doğumda Eşin Girmesi ve Sağlık Bakanlığı Yasağı
Minik_Hanim hangi doktora gidiyorsunuz acaba ben de oradayım. Normal doğuma alıyorlar mı peki eşi biliyor musunuz?
deletedmom435 siz hangi doktora gidiyorsunuz peki? Ben Aslı Hanıma gidiyorum.
Ebiyim bende aslı hanıma gidiyorum. Yanılmamışım Aslı diyeceğinizi biliyordum 😊
deletedmom435 bana da aynı şekilde kanamalarım için gidiyorum evim 3. Katta ve asansörsüz. Duyunca ay gel bende kal misafir odam boş demişti. İlk etapta tek müsait doktor o olduğu için gitmiştim ama sonradan sevdim 🤗
ozlemky doktorumun özel muayenesine gidiyordum doğumu acıbademde yapacaktı ve onda öyle bir yasak yoktu. Saolsunlar doğum ücreti olarak uçuk bir rakam çıkardıkları için başka hastane ve doktora gitmek durumunda kaldım. Burda da sezeryanda eş giremez dediler. Sanırım me kadar ekmek o kadar köfte meselesi. Acıbadem de 25000 lira ücret ödeseydim eş girecek, burda 10000 lira ödicez eş giremez 🤷♀️
Ebiyim sedef hn gidiyorum doğumhane müsait olursa eş kabul ediyorlar normalde
Bazi hastaneler de normal dogumda izin veriyormus sezeryanda vermiyormus sanirim herkes nabza gore serbet veriyo istemeyende saglik bakanligini bahane ediyo
Ebiyim aramızda kalsın medipol çamlıcadaki bütün kadın doğumcular feci yoğun ya Aslı hanım duyulacak diye ödüm kopuyor 😂 ne güEl gidiyorum hiç beklemiyorum. Bazen bi acabam oluyor ama sanırım her zaman aynı modda olmuyor ilk randevuda aldıgım o tatlı enerjiyi ikincide alamadom mesela. Sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza inşallaj 🤗
Minik_Hanim Sedef Hanıma bir türlü randevu bulamadım. Bu yüzden ben de Aslı hanıma gidiyorum. Nasıl peki hep aklımda kaldı 😬 doktora göre değişmiyordur herhalde. Ben çok istiyorum eşim yanımda olsun
Ebiyim hastanede en yoğun doktor Sedef hn sanırım bende son zamanlarda 2 hafta önceden randevularimi alıyodum.. doktora göre değişiyor mu bilmiyorum ne desem yalan olur..
Sezeryan a eşim girsin isterim ama normal doğuma sokmayın bence hanımlar bazen kötü kazalar yaşanabiliyor eşinden tiksinen bile oluyormuş her eş için deniyorum ama var yani eşinden soğuyan normal doğuma girmemeli bence es
deletedmom435 herkesin gün gününe tutmaz canım. Valla benim de bir acabam yok değildi ama benim kanamam çok oluyor ve sorunsuz gidebiliyorum. Bu benim için büyük avantaj doğrusu. Ama soracağım eşimi alacaklar mı diye bir sonraki kontrolümde