• Doğum
  • Doğumda Eşin Girmesi ve Sağlık Bakanlığı Yasağı

Emineemre doktoruma sordum çalışma prensibi gereği siz mi istemiyorsunuz diye benlik bir durum değil sağlık bakanlığı getirdi böyle bir kuralı babalar soğukkanlılığını koruyamıyor gerginlikler oluyor o esnada dedi ondan sebep yeni çıkmış bu kanun

Mrt genel olsam tamam dicem ama genel de değilim, normal şansımda yok. Artık elden birşey gelmiyor 🤦🏻‍♀️

Bhrhira benim mecburi sezeryan bebek makat geliş olduğu için ama ona da giremiyor maalesef 😞

LINDAMAY hangi acibadem o😱 şehire göre farklılık mı gösteriyor acaba ben bursadakinde yapacagım ama fiyat konuşmaya korkuyorum bu kadar değil diye duydum

yasegazi
      Benim doktorum özel dışarıdan gelip acıbademde doğurtacaktı. Kendisi için 15000 lira istiyor, acıbadem de 10000 lira istiyordu toplam 25000 liraya gelecekti. Bu arada normal doğum mu sezeryan mı epiduralli mi hepsi fiyatı değiştiriyor. Kadıköy acıbademden fiyat istedim benimki mecburi sezeryan olacak bebeğim ters duruyor ve sezeryan+epidural fiyatı 18200 liraymış.

LINDAMAY doktor ve hastane farkından dolayı o kadar çıktı demekki Allah kurtarsın sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin😇

Ebiyim eşimi almazsalarda yapacak birşey yok artık. Bu hastanede devam edicem çünkü hastane ararken doktor ararken çok yoruldum. Aslı hanımla devam etmek istiyorum. Cuma günü ayrıntılım var çamlıca medipoldeki perintolog yapıcak. Aslı hanım radyologların ayrıntılısını kabul etmek istemediğini söyledi. Açıkçası hoşumada gitti 200 liraya 10 dk radyologda muayne olup çıkmak istemiyordum 😊

ozlemky bende doğumu konuşurken babalar bayılıp düşüyomuş diye söylediler ama doktorunuzla bi konuşun isterseniz dedi bizde konuştuk ben girmesi taraftarıyım dedi

Fasulyem22 bi olay yaşanmış daha önceden baba bayılmış onunla uğraşmışlar o yüzden almıyoruz diyolar ama bazı doktorlar alabiliyormuş

ozlemky Normal Doğum yapacaktım eşim yanımda olacaktı komplikasyon oluştu sezeryana alındı. Doğum yaptım benim eşimde girmedi yasakmış artık sezeryan dogumlarda ne oluyosa sanki 😒

Ozderr aynen ya normal olsun sezeryan olsun ne olacak ki girseler 🤷‍♀️ Alan hastaneler neye göre alıyorlar anlamıyorum