Kilosu haftasna gore iyi 27.hftana girdgnde 1 kgya ulasir zatn aklnda bulnsun 150gr aliyor haftda 26 dan 30 a kadar 30 dan sonra 200 gr haftada

AdaDerya bi kere yazdım naptın da böyle oldu diye üstüme geldiler çekindim sanki nispet yapar gibi düşündüler sandım. Eşim de ben de iriyiz o yüzden yazmıyorum🤦🏼‍♀️ Sağlık en önemlisi 🙏🏻

AdaDerya tüm bebişler sağlıkla gelsin inşallah🙏🏻 Sağ ol canım😬

Ya boyle postpar aciyorsunuz iyi hosata canim sıkıldı sindi 25. Haftadayim 24 haftalikken kontrolum vardi 675gr dedi haftasyla uyumlu iyi kilosu dedi simdi siz 1 kglardan bahsediyrsnuz insann akli karisiyir

Munisee bende o yuzden post actim haftasina gore kilosu az geldigi icin ve bundan sonra daha iyi beslenicem en azindan birbirimizden bilgi aliyoruz

AdaDerya canim 30dan sonra hızlanıyor kilo alımı ben kızımın 1 hafta da 400 500 gram aldığını biliyorum 30. Haftadan sonra bence çok takılma sağlıklı olsun da gerisi önemsiz

AdaDerya Ben dün kontrole gittim 26+5 de 954 gram dedi canım 30.haftadan sonra gelişiyorlar dert etme

AdaDerya bildiyimi soyleleyim hamur islerinde uzak durun o sadece size kilo aldiriyor bebeye hic bir etkisi yox bebeyi kuru yemisler muz kilo aldirir

Derya0707 Yaa 2. Ay 8 kilo aldım demissin canim Peki şimdi nedir durumun kac haftaliksin ben 20+5 oldum 7 kilo aldım çok diye dikkat etmeye çalışıyorum düşünüyorum 15 le bitirebilirmiyim diye kara kara düşünüyorum ☺

AdaDerya Benim de 756 gramdi haftasına göre iyi dedi dr zaten son ayda alıyorlar asıl kiloyu içiniz rahat olsun