Kızlar bugün kontrole gittim 26+4 haftaligiz bebegimin kilosu 750 grammis sizce azmi? Sizin bebeklerin bu haftada kilosu nasildi? Doktor iyi dedi ama benim kafama takildi😏
Bebegimin kilosu azmı?
AdaDerya doktorunuz iyi demiş işte rahat olun
Yasminnn50 orasi öyle tabiki ama burda 27.haftada hep 1 kilonun ustunde oldugunu soyluyorlar ondan dolayi takildim sanirim
AdaDerya tam 27 haftalıkken 940gramdı
AdaDerya 27+5de 1 kilo 100 gram olmustu
Kerem_alyadua masallah 5 gunde cok iyi kilo almis ne yediniz
27haftaya girdigimizde 1006gr ddı
AdaDerya benim de 25+1 de 780 gram dı yarın da 26+2 olacak tekrar kontrol var bu arada ne kadar aldıgını yazarım istersen biraz fazla yedim bana da az gibi geldiği için ama doktorum tam haftası ile uyumlu demişti
AdaDerya ben sıfır ekmek sıfır şeker sıfır pirinç patates günde en az 1 saat yüzme ya da yürüyüş onun haricinde haftalık 5 kg ev yapımı yoğurdu tek başıma bitiriyordum meyvelerin şekeri fazla oldugu için hem sebze et yanına hem de ara öğünde meyve ile yoğurt yedim kahvaltıda 2 yumurta günlük çok abartmadım ben 2. Ayımda 8 kilo aldım 1 ayda ondan sonra şeker hast varmış gibi beslenmeye başladım aslında olması gereken saglıklı beslenme yani
24 haftalikken 759kg di yarin kontrolum var bakalim 26 haftalikken kac dicek
Kilosu haftasna gore iyi 27.hftana girdgnde 1 kgya ulasir zatn aklnda bulnsun 150gr aliyor haftda 26 dan 30 a kadar 30 dan sonra 200 gr haftada
Tugba12345 anladim tesekkurler icimi rahatlattiniz😊