AdaDerya benim de 25+1 de 780 gram dı yarın da 26+2 olacak tekrar kontrol var bu arada ne kadar aldıgını yazarım istersen biraz fazla yedim bana da az gibi geldiği için ama doktorum tam haftası ile uyumlu demişti

AdaDerya ben bu kiloyu herkes yazınca yazmaya çekiniyorum inan ki😢 doktorun normal dediyse haftasıyla uyumluysa ne güzel 🙏🏻 Önemli olan sağlıklı olmaları🙏🏻

AdaDerya dun bunun aynısını ben kızlara sordum ve bana dedikleri tek şey doktorun hariç kimseyi takma bence çok haklılar sende benim gibi onları dinle 💞🌷🌸 çünkü halimizden yine hamileler anlıyor

espalp aynen oyle saglikli olsunlarda zayif olsa da dogunca kilo alir sen neden cekiniyorsun canim kilosunu yazmaktan onu anlamadim

AdaDerya ben sıfır ekmek sıfır şeker sıfır pirinç patates günde en az 1 saat yüzme ya da yürüyüş onun haricinde haftalık 5 kg ev yapımı yoğurdu tek başıma bitiriyordum meyvelerin şekeri fazla oldugu için hem sebze et yanına hem de ara öğünde meyve ile yoğurt yedim kahvaltıda 2 yumurta günlük çok abartmadım ben 2. Ayımda 8 kilo aldım 1 ayda ondan sonra şeker hast varmış gibi beslenmeye başladım aslında olması gereken saglıklı beslenme yani

AdaDerya bebek kilosu herkese göre değişiyor. İri bebek, iyi bebek demek değil. Doktorunuz tamam demişse bence takılmayın. Onlar aksi bir durum gördüler mi hemen söylerler zaten. İçiniz rahat olsun bence. Sağlıkla alın bebişinizi kucağınıza 🙏

Pier saol canım hepimiz bebislerimizi saglikla kucagimiza aliriz insallah

24 haftalikken 759kg di yarin kontrolum var bakalim 26 haftalikken kac dicek

Kilosu haftasna gore iyi 27.hftana girdgnde 1 kgya ulasir zatn aklnda bulnsun 150gr aliyor haftda 26 dan 30 a kadar 30 dan sonra 200 gr haftada