Linesarye 21+3 te girdim erken gitme daha organlar tam oluşmamış oluyormuş bir de 30. Haftaya sarkıtma yer daraldığından rahat göremiyormuş doktor

6 gün sonra

Arassss canm ali ipek dedigin atatürk gögüsteki doktormu cogu kişi bana onu dedi ama randevu almak istedigimde ismi cıkmıyor bile dolu sanırım nasıl alırım bilmiyorum:(

Kızlar benim daha önceden gidip mi randevu almam lazım yoksa aynı gün içinde hemen giriliyor mı ayrıntılı ultrasyona

Edayslm özel yer açmış diye duymuştum Canım instagramdan da bakabilirsin ama ne zamana randevu verir bilmiyorum

Arassss heh bende onu dicem hastanede bulamadım cukurambarda özel yer acan ali ipek atatürkte ki ali ipekmi ona emin olamadım instagramdan buldum ne kadar diyor arayıp fiyat alıcam bi

Arassss korunun yönlendirdigi 500 istedi bakalım bu ne kadar dicek olmadı hacettepeye giderim herkes para verme devlete git diyor

Edayslm ne kadar dedi ? Çok iyi diyolar ama Ali ipek be Eyüp ekici için .. sizin Sincan koruya mı gidiyordunuz

Arassss eveet oda 500 dedi senide mi aydan biri ye yönlendirdi sincan. Beni cukurambar yönlendirdi simdi hangisine gidecez😂

Ali ipekten detaylı için randevu aldım 380 tl fiyat verdi babada çok dolu

Edayslm bana Ali ipek dediler Canım da ben önce doktor baksın istiyorum daha sonra gerekli görürse Ali beye gitmek aklımdaki .. hangi doktor takibindesiniz

Edayslm bende kararsız kaldım ona ama devlette herkes çok kötü diyor bakıp çekiyor görünmüyor bile diyorlar sinan tan var bide duyduğum o nasıl acaba

Sezi yenimi verdi bu fiyati canım bana 500 dedi ama

• Sezi bunu yanıtladı.

Arassss aslıhan hocaya gidiyorumda detaylıya bakacak cihaz yok dışardan aydan hocaya yönlendiriyor koru. Ya ona ya ali ipek e gidicem kararsız kaldım

Tubahira valla ya ali ipeke ya aydan hocaya gidicem devleti eledim artık

Edayslm evet 2 gün önce sekreterden aldım en yakın zaman 5 Eylül de verdi . Geçen yıl Ablam ayrıntılı ultrasona girdi Ali İpek’te ona da 350 tl fiyat verildi . 30 tl zam yani bu yıl da.

• Sezi bunu yanıtladı.

Sezi servet Ünsal tıp merkezinden aldım randevuyu

Linesarye 24+2 de gitmiştim perinatolog gayet iyi daha net görürüm her şeyini demişti 😊