Linesarye 20-23 haftalar arası gidiliyor doktorum beni 22 haftamda göndermişti

Arassss sincan koru detaylı ya nereye yönlendirdi canım. Cukurambar aydan biri ye yönlendirdi 500 tl istedi oda devlette yaptırmayı dusunuyorum acıkcası

Edayslm Ali ipek çok iyi diye duymuştum Da bazı doktorlar kendileri yapıp ayrıntılı istemiyormuş

Arassss sen yaptırdın mi hüseyin hoca istedimi valla benden istedide devlete gidicem sonucuna bakar heralde koru

Edayslm sizin doktorunuz kimdi ? Biz hiç konuşmadık daha.. bi kere muayene olup paket aldım bir ay sonrasına tekrar randevu aldım tam 23. Hafta oluyor bakalımne diyecek kendisi de yapıyor sanırım extra bi doktor görmesi iyi olur tabi de bakalım isterse yaptırırım Ali ipeğe

Arassss ben cukurambara gidiyorum ama evime uzak sincana gecmeyi düşümüyorum faika ceylan hocayı cok övdüler bi arkadasımda hüseyin hocada dogum yaptı paket fiyatına 4.350 demişti siz kaca yaptırdınız

Edayslm ben 16 hafta sonrasında aldım 3900 civarıydı , Hüseyin beyden memnuniyet çok fazla bide yenidoğanı güzel 🙏🏻 Çukurambar ücreti iki katıydı

Arassss ayy sorma cukurambar yedi sekiz bin bende almadım paket sincana gecicem. Detaylı için haberleşelim ozaman canm

Bende şehir dışındayım ama etlikten gitçem Doğum zamanı

Linesarye 21+3 te girdim erken gitme daha organlar tam oluşmamış oluyormuş bir de 30. Haftaya sarkıtma yer daraldığından rahat göremiyormuş doktor

6 gün sonra

Arassss canm ali ipek dedigin atatürk gögüsteki doktormu cogu kişi bana onu dedi ama randevu almak istedigimde ismi cıkmıyor bile dolu sanırım nasıl alırım bilmiyorum:(

Kızlar benim daha önceden gidip mi randevu almam lazım yoksa aynı gün içinde hemen giriliyor mı ayrıntılı ultrasyona

Edayslm özel yer açmış diye duymuştum Canım instagramdan da bakabilirsin ama ne zamana randevu verir bilmiyorum

Arassss heh bende onu dicem hastanede bulamadım cukurambarda özel yer acan ali ipek atatürkte ki ali ipekmi ona emin olamadım instagramdan buldum ne kadar diyor arayıp fiyat alıcam bi

Arassss korunun yönlendirdigi 500 istedi bakalım bu ne kadar dicek olmadı hacettepeye giderim herkes para verme devlete git diyor

Edayslm ne kadar dedi ? Çok iyi diyolar ama Ali ipek be Eyüp ekici için .. sizin Sincan koruya mı gidiyordunuz