Linesarye 19-24 arası diye biliyorum kizimda 21 haftalikti girdim şimdiki gebeligimde 22 haftada gircem

Bende 21. Haftamda girdim en idael o zaman olduğu söylendi

Ben su an 16 haftaym 14 haftalkken doktroum 1 ay sonrası icin randevu al detayli ultrasoma gircen dedi ama 1 ay sonra 18 olmus oluyorm cevremdekler erken dedi bi de o zamana kadar başka kontrol yapmiycaz dedi bn yaklask 2 ay hc kontrol yapmadan duramam ki bu hafta gecsn gidicem kontrole

18-24 haftalar yapılır ama ideali 21-22 ... bende 23. Hafta gidicem çalışıyorum anca o zamana ayarlayabildim

Linesarye 20-23 haftalar arası gidiliyor doktorum beni 22 haftamda göndermişti

Arassss sincan koru detaylı ya nereye yönlendirdi canım. Cukurambar aydan biri ye yönlendirdi 500 tl istedi oda devlette yaptırmayı dusunuyorum acıkcası

Edayslm Ali ipek çok iyi diye duymuştum Da bazı doktorlar kendileri yapıp ayrıntılı istemiyormuş

Arassss sen yaptırdın mi hüseyin hoca istedimi valla benden istedide devlete gidicem sonucuna bakar heralde koru

Edayslm sizin doktorunuz kimdi ? Biz hiç konuşmadık daha.. bi kere muayene olup paket aldım bir ay sonrasına tekrar randevu aldım tam 23. Hafta oluyor bakalımne diyecek kendisi de yapıyor sanırım extra bi doktor görmesi iyi olur tabi de bakalım isterse yaptırırım Ali ipeğe

Arassss ben cukurambara gidiyorum ama evime uzak sincana gecmeyi düşümüyorum faika ceylan hocayı cok övdüler bi arkadasımda hüseyin hocada dogum yaptı paket fiyatına 4.350 demişti siz kaca yaptırdınız

Edayslm ben 16 hafta sonrasında aldım 3900 civarıydı , Hüseyin beyden memnuniyet çok fazla bide yenidoğanı güzel 🙏🏻 Çukurambar ücreti iki katıydı

Arassss ayy sorma cukurambar yedi sekiz bin bende almadım paket sincana gecicem. Detaylı için haberleşelim ozaman canm

Bende şehir dışındayım ama etlikten gitçem Doğum zamanı

Linesarye 21+3 te girdim erken gitme daha organlar tam oluşmamış oluyormuş bir de 30. Haftaya sarkıtma yer daraldığından rahat göremiyormuş doktor

6 gün sonra

Arassss canm ali ipek dedigin atatürk gögüsteki doktormu cogu kişi bana onu dedi ama randevu almak istedigimde ismi cıkmıyor bile dolu sanırım nasıl alırım bilmiyorum:(