Klomen sonrası ....
Merve43 canım öncelikle bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alın 🥰 benim de yumurtlama dönemimden sonra akıntım baya arttı ben de tekrar yumurtladığımı düşündüm kasıklarımda batmalar oluyordu hala da var.. yorgunluk hissi var sürekli uyumak istiyorum.. bilemiyorum kendimi umutlandırsam sanki olumsuz olcak gibi hissediyorum 5 gün var bata bekliycez bakalım 🙄
Alismomi 15 gün uyguluyorsun canım sabah akşam iki öğün aç karnına 1 soğanı kabuğunu soyup 4 e bölüyorum sonra 1.5 su bardağı hazır su ile 5-7 dk arası kaynatıyorum biraz ılıyınca çok soğumaması lazım içiyorum yarim saat sonra yemek yiyebilirsin ama yarim saat yemek yasak 15 gün hiç atlamadan yap ama yeşillenmiş soğan sakın kullanma
Shrdgr ben de klomen ve çatlatma ignesi ile hamile kaldım. Igne vurulmadan 12 saat once ki ilişkiden. Vurulduktan 36 saat sonra ya da gün aşırı iliski olmadi. Nasip biraz da . Benim 36 saat oncesinde catladı demek ki öyle tahmin ediyorum. İgne verdigi gün doktor bakmisti çünku iki yumurtam da henuz çatlamamisti.