Merhaba arkadaşlar adetimin 5. Günü klomen kullanmaya başladım 5 gün boyunca hergün 1 adet içtim. Kontrole gittiğimde 2 yumurtam oluşmuş biri 15 diğeri 16 mm çatlatma iğnesi vurulmadım sonrasında yumurta takibi de yapılmadı bugün gittiğimde biri çatlamış diğeri 32 mm olmuş adetle atılır vücuttan dedi. Rahim duvarı 16 mm olmuş dr pzts beta bakalım gebelik olmuş olabilir dedi 🤷🏼‍♀️. Su gibi başlayan iki gündür beyaza dönene yoğun akıntım var, kasık ağrılarım çok fazla var belimde de ağrılar 3-4 gündür başladı. Adetime 6 gün var bunlar gebelik için belirti olabilir mi sizce? Tecrübe edenler yazarsa çok mutlu olurum 🙏🏻

Alismomi canim bende bu tedaviyi gördüm iki defa ilkinde yoktu birşey ikincisinde sürekli akintim vardı adet görmedim bu ay test yaptım çıkmadı dr gidicem bugün bakalım ne olacak

@Alismomi saydıgin butun belirtiler şuan bende mevcut canim:(( artı göğüslerim çok sis test yaptim negatif:((( inşallah sen güzel haberler alirsin

Alismomi bende aynı belirtiler vardı 13 gün idrarda negatif çıktı bugün iğneden 15.gün 14.5 çıktı beta hcg doktora gidicez bugün inşaAllah kalınlaşma vardır

Alismomi ümitlendirmek istemem ama bende klomenle hamile kaldım çatlama iğnesi falan hiç yapılmadım zaten ilk kullandığım ay hamile kaldım belirtim yoktu adet olacakmış gibi bel kasık ve göğüste agrım vardı umarım sende hamile kalmışsındır canım

Esenburhan123 ben iğne vurulmadım kendiliğinden çatlamış.. inşallah ben de güzel haberler alırım hayırlı olsun bebişiniz sağlıkla kucağınıza alın 🥰

Rdk çok teşekkürler cvp için göğüslerim hariç her yerim ağrıyor sürekli uyumak istiyorum bel ve kasık ağrım var. Ben de kendimi ümitlendirmek istemiyorum inşallah güzel haberler alırım 🥰

Shrdgr canım mutlaka bilgilendir burdan yaz inşallah bebişin seninledir mutlu haberler alırsın 💜🙏🏻

Sbnm06 canım günün geçti mi? Bir kaç gün daha bekle kan ver bence

Alismomi kuzular benimde 2 yumurta vardı. Biri gelişti çatlatma iğnesi ile çatlattık diğeri ise gelişmedi biz aşılama yaptık o gelişmeyen yumurta vücuttan nasıl atılacak adet ile mi? Adet olursam o zaman aşılama tutmayacak mı? ☹️

Kubbr1 kist varken de gebelik olabiliyormuş dr um öyle dedi umarım güzel haberler alırız herkes burdan yazsın son durumunu 💜🥰

Alismomi ALLAHım herkese nasip etsin beklentilerimizi boşa çıkarmasın dünyalar bizim olsun inşallah ♥️😊🙏♥️

Ozlemzeynep gittim kist oluşmuştu canim kan verdim değerlerime bakacak pazartesi iste

Kubbr1 amin amin🙏🏻🙏🏻 1,5 yıldır istiyoruz bi gebeliğim oldu kimyasal sonuçlandı 3 ay sonra yine gebe olduğumu öğrendim ama dış gebelikmiş 😞 artık gerçekten bebeğim oldun çok istiyorum.. eşim benden de çok istiyor 🥰 inşallah hayırlarla sağlıklı evlatlarımız olur canımm

Shrdgr canım korkma çünkü klomen sonrası çatlamayan yumurtalar foliküler kist oluşturuyor adetle gidiyor. Kan verdiysen internete de çıkar arada e nabıza bak