Shrdgr bi de özel olacak betahgc baktırınca özelde 1 saatte bişe çıkıyo orası ne biçim özel

Ozlemzeynep bilmiyorum canim bana onun için dedi ama iki test varmış bi tanesi bugün çıkacakmış diğeri yarın artık neyse

Alismomi evet canim aldım birşey çıkmadı adet söktürücü verdi yine tedaviye başlıcam klomen olan

Shrdgr anladım canım hayırlısı olsun bir dahaki ay inşallah🙏🏻

Alismomi INŞALLAH canim
        Birşey sorucam ya canim bu catlatma iğnesinden kaç saat sonra birliktelik öneriyor doktorun doktorum 36 saat sonra ama biz mi yalnışlik yapıyoruz diyorum

Alismomi öncelikle inşallah vardır canım klomen sonrası hamile kalan çok kişi var. Ben de kullandım doktorumun isteği üzerine tabi. Bu ilaçtan sonra ki adetten 2 gün sonra da soğan kürü yapacaksın demişti ve yaptım soğan kürü bitti 15-20 gün sonra hamile kaldım şu an 16. Haftadayım. Inşallah hamilesindir rabbim kucağını boş bırakmasın 🤲🤲🤲

Alismomi canm bende klomen kullandım bi yumurta çatlamadı 5cm kist oldu diğeri çatlamış ve kızım karnimda suan😊 benim birkaç gün gecikmiş olabilir döllenme adete 2 gün kala betahcg 37 cıktı çünkü çok yüksek başlamadı yani. Benim diğer aylardan farklı olarak yumurtlama dönemi gelen akinti var ya şeffaf parmak arasında uzayan o akıntıdan geldi adetime 6 7 gün kala hatta yine yumurtlama oluyor sandım.onun dışında adetimi bir iki gün geçince kaşık ağrılarım oldu birkaç gün rahimde karıncalanmalar filan

Alismomi kasik ağrıları bende de olmuştu ve göğüslerim inanılmaz hassasti kimse ile sarılmak dahi istemiyordum o derece hoş hala aynı da 🤗🤗

Shrdgr ben çatlatma iğnesi vurulmadım canım kendiliğinden çatlamış. Ama benim dr um da vurulacak olsaydım 36 saat sonrası demişti

Merve43 canım öncelikle bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alın 🥰 benim de yumurtlama dönemimden sonra akıntım baya arttı ben de tekrar yumurtladığımı düşündüm kasıklarımda batmalar oluyordu hala da var.. yorgunluk hissi var sürekli uyumak istiyorum.. bilemiyorum kendimi umutlandırsam sanki olumsuz olcak gibi hissediyorum 5 gün var bata bekliycez bakalım 🙄

Alismomi gebelik belirtilerin var canm inşallah hayırlısıyla güzel.haberler al ben de en umutsuz olduğum ay oldu çok şükür

Nvnnnn ben soğan kürünü şubat ayında yaptım bu ay gebelik olmazsa soğan kürü yapayım o zaman. Sen nasıl uyguladın canım?

Merve43 inşallah canım benim sağolasın. Pzts çağırdı dr buradan yazarım sonucu 🥰

Alismomi 15 gün uyguluyorsun canım sabah akşam iki öğün aç karnına 1 soğanı kabuğunu soyup 4 e bölüyorum sonra 1.5 su bardağı hazır su ile 5-7 dk arası kaynatıyorum biraz ılıyınca çok soğumaması lazım içiyorum yarim saat sonra yemek yiyebilirsin ama yarim saat yemek yasak 15 gün hiç atlamadan yap ama yeşillenmiş soğan sakın kullanma

Alismomi hamile olmadığından emin olunca yap aman canım hamileler için tehlikeli bir kür dikkat et inşallah hiç gerek kalmaz yapacak olursan doktoruna danışıp yap derim bu kürün rahim duvarını inceltme ve yumurtayı uyarma özelliği var fazla incelme de iyi değil