sydtns Bahara hı hı 😄 geçenlerde öyle yaptı birşey diyen herkesinde ağzının payını verdi susturdu 😄 hepimiz tanıyoruz artık sağolsun 😄😄😄
sydtns Bahara 😄 kıymetleride oluyo bakma 😄 bense bayılmak üzereyken heralde bayılıyorum birşey yok diyip küt diye yere düşen biriyim 😄
Bahara sydtns he valla bende öyle ayılıp bayılıyom hala evde onuda ben yaparım bunuda ben yaparım diye dolaşıyorum 😂
sydtns Bahara 😄 kıymetleride oluyo bakma 😄 bense bayılmak üzereyken heralde bayılıyorum birşey yok diyip küt diye yere düşen biriyim 😄
Selime13 sydtns eee napalim şekerin Allah'a şükür kiymetimide biliyor kocam nazimida çekiyor sende sende benim gibi kocana laf geçirsen 🤣
sydtns Deletedmom0041 😄😄 öbür seferki gibi milleti paparalayıp sonra acitasyon yapacak enerjisini topluyordur😄
ozgurhayalim sydtns geçenki gönderi de yorumları silip bana siliyorsun demişti. Sonra tamamen konuyu sildi. Kesin konusunuda ben silmisimdir.. Bakalım simdi nolacak 😁
Esesen ozgurhayalim aa nasıl siliniyor yorumlar😂😂 canım da mantı istedi sarımsak yüzünden bebek kokar mı acaba ya🤔🤔🤔🤔
Alessia Selime13 tabaga almadan pısıp pısmedıgıne bakmıyormusun mıdeyemi ındırdın dırek 🤦♀️ Çig ette toksaplazma riski var oda hazır mantılarda soya kıyması koyuyorlar daha cok bırsey olmaz