Merveee1 Selime13 ne kadar saçma seyler soruyorsunuz ya parantez içinde dalga geçmeyin yazmışsınız bence siz dalga geciyorsunuz
Slinn Ayyy bu da forumun trolü😂😂sabrımızı sınama kardeş git ne yiyosan ye üzümün çekirdeğini hazmettin sıra çiğ mantıya geldi🤦🏼♀️
Ayguns Semabolat haklı değilmiyim ama 😅pişirirken tadına bakıyoruz illaki pişmediğini anladıysa yemeseydi şimdi biz burada ne diyelim ne yapalım ki 😂
Bahara Ayguns üzümü çekirdeğiyle mi yemiş 😂 ve birşey olmuş mu diye mi sordu 😂 hiç güleceğim yoktu 😂😂
sydtns Bahara hı hı 😄 geçenlerde öyle yaptı birşey diyen herkesinde ağzının payını verdi susturdu 😄 hepimiz tanıyoruz artık sağolsun 😄😄😄
sydtns Bahara 😄 kıymetleride oluyo bakma 😄 bense bayılmak üzereyken heralde bayılıyorum birşey yok diyip küt diye yere düşen biriyim 😄
Bahara sydtns he valla bende öyle ayılıp bayılıyom hala evde onuda ben yaparım bunuda ben yaparım diye dolaşıyorum 😂
sydtns Bahara 😄 kıymetleride oluyo bakma 😄 bense bayılmak üzereyken heralde bayılıyorum birşey yok diyip küt diye yere düşen biriyim 😄
Selime13 sydtns eee napalim şekerin Allah'a şükür kiymetimide biliyor kocam nazimida çekiyor sende sende benim gibi kocana laf geçirsen 🤣
sydtns Deletedmom0041 😄😄 öbür seferki gibi milleti paparalayıp sonra acitasyon yapacak enerjisini topluyordur😄