clmmmmm Selime13 bu soruyu ayık kafaylamı yazdın yada bizle dalgamı geçiyosun allasen😐bide dalga geçmeyin demişsin gelde qeçme.. hee bebk içerden mantı şeklinde çıkar
Merveee1 Selime13 ne kadar saçma seyler soruyorsunuz ya parantez içinde dalga geçmeyin yazmışsınız bence siz dalga geciyorsunuz
Slinn Ayyy bu da forumun trolü😂😂sabrımızı sınama kardeş git ne yiyosan ye üzümün çekirdeğini hazmettin sıra çiğ mantıya geldi🤦🏼♀️
Ayguns Semabolat haklı değilmiyim ama 😅pişirirken tadına bakıyoruz illaki pişmediğini anladıysa yemeseydi şimdi biz burada ne diyelim ne yapalım ki 😂
Bahara Ayguns üzümü çekirdeğiyle mi yemiş 😂 ve birşey olmuş mu diye mi sordu 😂 hiç güleceğim yoktu 😂😂
sydtns Bahara hı hı 😄 geçenlerde öyle yaptı birşey diyen herkesinde ağzının payını verdi susturdu 😄 hepimiz tanıyoruz artık sağolsun 😄😄😄
sydtns Bahara 😄 kıymetleride oluyo bakma 😄 bense bayılmak üzereyken heralde bayılıyorum birşey yok diyip küt diye yere düşen biriyim 😄
Bahara sydtns he valla bende öyle ayılıp bayılıyom hala evde onuda ben yaparım bunuda ben yaparım diye dolaşıyorum 😂
sydtns Bahara 😄 kıymetleride oluyo bakma 😄 bense bayılmak üzereyken heralde bayılıyorum birşey yok diyip küt diye yere düşen biriyim 😄
Selime13 sydtns eee napalim şekerin Allah'a şükür kiymetimide biliyor kocam nazimida çekiyor sende sende benim gibi kocana laf geçirsen 🤣
sydtns Deletedmom0041 😄😄 öbür seferki gibi milleti paparalayıp sonra acitasyon yapacak enerjisini topluyordur😄