NurdanHakan Emine4223 al bendende okadar dostum bende dört ayda dört kilo yürüyüşte yapıyorum akşam yemeğimi 6-7 yiyip gece sadece meyve ve süt ile besleniyorum ama yok
HandeYavuz Emine4223 bende 5ayda 6 kilo aldım ilk üç ay düşük tehlikesiyle hiç hareket edemedim bi de ama normal diyo doktorlar tabi bundan sonrası için dikkat etmemiz lazım 😊
Sonay Emine4223 bence gayet normal . Bi gebe hamileliğin boyunca 15 kilo alması normal Görülüyor hem bebek hem suyu falan zaten kilo sen yemene dikkat et az ye sık ye bol su iç yürüyüş yap . Bende 74 kilo hamile kaldım 75 kiloyum 14+4 günlük . Ilk gebeliğimde 25 kilo aldım . Zaten doğumdan sonra Emzirince veriyorsun üzülme hamileliğin keyfini çıkar ☺
anneyimben12 Hiç problem yapma bu gayet normal her ay 1 kilo almak gayet normal yani hamilelik sürecini 9 kilo ile tamamlarsın belki çok güzel bi şey daha ne istiyosun
Emine4223 anneyimben12 son aylarda daha cok kilo alınır diyorlar ya ondan korktum yoksa 9kiloyla bitirsem tabiki cok iyi
humaninannesi61 2 bucuk ayda 10 kilo aldım. Onların hepsi kilo değil zaten. Bebek , Bebeğin eşi , suyun hepsi içinde😌 Bence çok üzülme. Dikkat etmeye çalış gerisi Allah kerim😌❤
humaninannesi61 Ozlemm 5. Ayımda 427 gramdı. 6. Ayda 1 ila 1.500 kilo olabiliyormuş. Yarın gidicem balalm ne kadar olmuş😌
Emine4223 princess Mercimekannesi dilaraserdar aynen tatlım bende orada dediğin gibi ayakkabı ile cıkıyorum
Ozlemm humaninannesi61 o zaman iki bucuk ayda 10 kg cok degil mi.. ya ben hamile degilim. Dusuk oldu sonra silmedim uygulamayi. Bilgi edinmek amacli soruyorum yanlis anlamayin lutfen..
dilaraserdar ben 13 haftalığım, henüz 1.6 kg aldım 🙄 ama evdeki tartı ile doktordaki tartı arasında biraz fark var,,doktora gittiğimde giyinik ve tok oluyorum , üstelik ayakkabı ile tartıyor,haliyle fazla çıkıyor . ben evdeki tartımı baz alıyorum 🙈
Kezu17 Tbberk bence çok değil🙂 kilo alma korkusu ile yeterli beslenmemeye başlanıyor ve bu durumda da düşük kilolu bebek oluyor. Bu kadar çok takmamaya çalış bence kiloyu. Ki zaten normalde gebelikte 12 kg almak nırmal diyor diyetisyenler.
Tbberk Sonay simdi benim 5 aylik oldu. 2 bucuk kilo aldim. Bu saatten sonra heralde 15 kilo felan almam dimi🙁
Sonay Tbberk gayet guzel az kilo almışsın bence . Ama hamileliğin son aylarında ister istemez alıyosun cnm ona takılma verirsin Emzirince bebişin sağlıklı olsun önemli olan o . Ya ben napim 74 kilo hamile kaldım boyda 1.75 95 kilo doğum ederim 😂 ama ona takılmıyorum düzenli beslenme ve emzirme Döneminde veriyorsun .
cansuece Benim ilk iki ayda 3kilo aldım ama şimdi 4.aydayım 1kilo almıştım ama normal dediler her ay bir kilo alsak keşke 😇
NesibeYldz Ooo kuzular benim ilk gebelik 30 kilo aldım Doğuma 15 gün var ama napıyım çok yiyoruz 50 kilo ile hamile kalmıştım şimdi 80 kiloyum 😁😁yürüyüşte yapıyorum ama bünye almaya elverişli olunca böyle oluyor sağlıklı oldunda gerisi önemli değil 😉