Mercimekannesi Merhaba hamişler 🙋🏼🤰🏽 3 gündür kasıklarımda ince ince sızılar ağrılar oluyo benim gibi yaşayan ve sebebini bilen varmı bu arada 7+5 iz ❤
1PrensAnnesi Mercimekannesi bu dediğiniz olay 14 haftama kadar sürdü rahim büyümesi bebek yerleşmesi bebek hareketlenmesi derken derken doktorum bi baktım bitti ama çok dikkatli olun genelde plasentası aşağıda hamilelerde oluyo bende onlardan biriyim umarım sizinkinin sebebi bu değildir 😍
Naznaz Normal canım rahmin büyüyor o sızıları 16+3üm hala yasıyorum hatta direk regl sancısı gibi benim ki.. iki ayrı doktora sordum ikiside normal dedi dayanılmayacak düzeye gelirse ve kanama olursa mutlaka doktora git ama onun dısında normal
Mercimekannesi Naznaz çok şükür kanama hiç olmadı ama Allah korusun dediğin gibi yaparım canım cok sağol
Mercimekannesi Sebla55 haftaya randevumuz var sanırım ihtiyacım olursa bana da verirler 🙏🏻 Çok teşekkür ederim
Emine4223 princess Mercimekannesi dilaraserdar aynen tatlım bende orada dediğin gibi ayakkabı ile cıkıyorum