Emine4223 al bendende okadar dostum bende dört ayda dört kilo yürüyüşte yapıyorum akşam yemeğimi 6-7 yiyip gece sadece meyve ve süt ile besleniyorum ama yok
Kkk
- Düzenlendi
2 bucuk ayda 10 kilo aldım. Onların hepsi kilo değil zaten. Bebek , Bebeğin eşi , suyun hepsi içinde😌 Bence çok üzülme. Dikkat etmeye çalış gerisi Allah kerim😌❤
humaninannesi61 iki ayda bebek kac kg oluyor ki
Emine4223 bende 5ayda 6 kilo aldım ilk üç ay düşük tehlikesiyle hiç hareket edemedim bi de ama normal diyo doktorlar tabi bundan sonrası için dikkat etmemiz lazım 😊
2,5 ayda 3 kilo 😅
4 ayda 7 kilo 😅
57yle hamile kalıp 64 oldum 😒
Ozlemm 5. Ayımda 427 gramdı. 6. Ayda 1 ila 1.500 kilo olabiliyormuş. Yarın gidicem balalm ne kadar olmuş😌
ben 13 haftalığım, henüz 1.6 kg aldım 🙄 ama evdeki tartı ile doktordaki tartı arasında biraz fark var,,doktora gittiğimde giyinik ve tok oluyorum , üstelik ayakkabı ile tartıyor,haliyle fazla çıkıyor . ben evdeki tartımı baz alıyorum 🙈
humaninannesi61 ama 10 kilo almak cok deil mi yaaa
Emine4223 bence gayet normal . Bi gebe hamileliğin boyunca 15 kilo alması normal Görülüyor hem bebek hem suyu falan zaten kilo sen yemene dikkat et az ye sık ye bol su iç yürüyüş yap . Bende 74 kilo hamile kaldım 75 kiloyum 14+4 günlük . Ilk gebeliğimde 25 kilo aldım . Zaten doğumdan sonra Emzirince veriyorsun üzülme hamileliğin keyfini çıkar ☺
Benim ilk iki ayda 3kilo aldım ama şimdi 4.aydayım 1kilo almıştım ama normal dediler her ay bir kilo alsak keşke 😇
Ooo kuzular benim ilk gebelik 30 kilo aldım Doğuma 15 gün var ama napıyım çok yiyoruz 50 kilo ile hamile kalmıştım şimdi 80 kiloyum 😁😁yürüyüşte yapıyorum ama bünye almaya elverişli olunca böyle oluyor sağlıklı oldunda gerisi önemli değil 😉
Deris ne güzel ya ben yürüyüşe başlarsam iyi olacak
anneyimben12 son aylarda daha cok kilo alınır diyorlar ya ondan korktum yoksa 9kiloyla bitirsem tabiki cok iyi
NurdanHakan demekki vücutla alâkalı bende dikkat ediyorum ama niye böyle bilemedim
HandeYavuz evet canım bundan sonrası çok hızlı oluyormuş
Tbberk yok canım almazsın
cansuece ayy keşkeeee