• Kkk

Emine4223 al bendende okadar dostum bende dört ayda dört kilo yürüyüşte yapıyorum akşam yemeğimi 6-7 yiyip gece sadece meyve ve süt ile besleniyorum ama yok

2 bucuk ayda 10 kilo aldım. Onların hepsi kilo değil zaten. Bebek , Bebeğin eşi , suyun hepsi içinde😌 Bence çok üzülme. Dikkat etmeye çalış gerisi Allah kerim😌❤

Emine4223 bende 5ayda 6 kilo aldım ilk üç ay düşük tehlikesiyle hiç hareket edemedim bi de ama normal diyo doktorlar tabi bundan sonrası için dikkat etmemiz lazım 😊

Ozlemm 5. Ayımda 427 gramdı. 6. Ayda 1 ila 1.500 kilo olabiliyormuş. Yarın gidicem balalm ne kadar olmuş😌

ben 13 haftalığım, henüz 1.6 kg aldım 🙄 ama evdeki tartı ile doktordaki tartı arasında biraz fark var,,doktora gittiğimde giyinik ve tok oluyorum , üstelik ayakkabı ile tartıyor,haliyle fazla çıkıyor . ben evdeki tartımı baz alıyorum 🙈

Emine4223 bence gayet normal . Bi gebe hamileliğin boyunca 15 kilo alması normal Görülüyor hem bebek hem suyu falan zaten kilo sen yemene dikkat et az ye sık ye bol su iç yürüyüş yap . Bende 74 kilo hamile kaldım 75 kiloyum 14+4 günlük . Ilk gebeliğimde 25 kilo aldım . Zaten doğumdan sonra Emzirince veriyorsun üzülme hamileliğin keyfini çıkar ☺

Sonay simdi benim 5 aylik oldu. 2 bucuk kilo aldim. Bu saatten sonra heralde 15 kilo felan almam dimi🙁

Benim ilk iki ayda 3kilo aldım ama şimdi 4.aydayım 1kilo almıştım ama normal dediler her ay bir kilo alsak keşke 😇

Ooo kuzular benim ilk gebelik 30 kilo aldım Doğuma 15 gün var ama napıyım çok yiyoruz 50 kilo ile hamile kalmıştım şimdi 80 kiloyum 😁😁yürüyüşte yapıyorum ama bünye almaya elverişli olunca böyle oluyor sağlıklı oldunda gerisi önemli değil 😉

Deris ne güzel ya ben yürüyüşe başlarsam iyi olacak

anneyimben12 son aylarda daha cok kilo alınır diyorlar ya ondan korktum yoksa 9kiloyla bitirsem tabiki cok iyi