Merve_4848 benim de ağrı var ama sanırım heyecandan .🙈
Sabah Doğuma girecekler 🙈
Ben de sabah doğuma giricem. 41. Haftam doldu. Suni sancı verecekler. Heyecandan uyuyamıyorum. 2. Doğumum olacak. Allah yardımcımız olsun inşallah sağaalim kucağımıza alırız🙏🏼
Allah hepimize hayırlı doğumlar nasıp etsin inşallah ❣
Gulayuraz ya canım 2 den bu yana 10 dakikada bir ağrı giriyor sence doğum sancısımıdır ?
ilknurzeynep rabbim yardınız olsun sağlıcakla alalım kucagımıza inşallah
Merve_4848 hiç bir bilgim yok seni yanlış yönlendirmek istemem ama kötüysen acile bi git derin
Gulayuraz eevet evet biraz daha geçmezse gitmeyi düşünüyorız canımm
Merve_4848 gerçekten bu düzende ise, doğum sancısı :)
Kaç haftalıksiniz kızlar 😍
Ssraa doktoruma yazdım şimdi internetten araştırdım öyle yazıyor 😍
Aysenurtali 38+5 cnaım
Benim bebeğimin kilosu az 36 haftalık 2395 doktorum 38. Haftada sezeryanla alcam dedi ama ben normal doğum istiyorum sizce beklemeli miyim aldirmali miyim
Merve_4848 ya ne güzel gözün aydın kendi sancınla doğurursun inş suni sancıya gerek kalmaz☺️
Aysenurtali dr neden sezeryan dedi peki?
ilknurzeynep bebek gelişmiyor dedi riske girmek ıstemiyorum dedi ama doktorum da sezeryancı beni kandırıyor olabilir mi diye de düşünmedim değil bebeğin başı aşağıda herşey normal çok şükür bi kilo sıkıntımız var bence sezeryanlik bi durumumuz yok
Aysenurtali dr daha iyi bilir tabi ama için rahat etmiyorsa başka bir doktora görün istersen. Sezeryan da olsa 39 haftaya kadar bekleyen doktorlar var. 1 hafta da belki kilo alcak bebek. İnşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın.
Gulayuraz ben varım canım benim de 2. Ve çok heyecan var ilki gibi
Cankusssssss sizi kaçta alıcaklar