Ben de sabah doğuma giricem. 41. Haftam doldu. Suni sancı verecekler. Heyecandan uyuyamıyorum. 2. Doğumum olacak. Allah yardımcımız olsun inşallah sağaalim kucağımıza alırız🙏🏼

Merve_4848 hiç bir bilgim yok seni yanlış yönlendirmek istemem ama kötüysen acile bi git derin

Benim bebeğimin kilosu az 36 haftalık 2395 doktorum 38. Haftada sezeryanla alcam dedi ama ben normal doğum istiyorum sizce beklemeli miyim aldirmali miyim

Merve_4848 ya ne güzel gözün aydın kendi sancınla doğurursun inş suni sancıya gerek kalmaz☺️

ilknurzeynep bebek gelişmiyor dedi riske girmek ıstemiyorum dedi ama doktorum da sezeryancı beni kandırıyor olabilir mi diye de düşünmedim değil bebeğin başı aşağıda herşey normal çok şükür bi kilo sıkıntımız var bence sezeryanlik bi durumumuz yok

Aysenurtali dr daha iyi bilir tabi ama için rahat etmiyorsa başka bir doktora görün istersen. Sezeryan da olsa 39 haftaya kadar bekleyen doktorlar var. 1 hafta da belki kilo alcak bebek. İnşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın.

Gulayuraz 40+5 bugün benimde yatışım yapılıyor. Propess le başlayıp gecede suniye başlayacak doktor. Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏