Aysenurtali 38+5 cnaım
Merve_4848

- 29 Eyl 2019
- 25 Haz 2019 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Sabah Doğuma girecekler 🙈 tartışmasında
Ssraa doktoruma yazdım şimdi internetten araştırdım öyle yazıyor 😍
Gulayuraz eevet evet biraz daha geçmezse gitmeyi düşünüyorız canımm
Gulayuraz ya canım 2 den bu yana 10 dakikada bir ağrı giriyor sence doğum sancısımıdır ?
Gulayuraz canım bende sabah 9da doğuma giriyorum, kasıklarımda ara ara sancı giriyor ama anlayamadım
- Son günler 🤗 tartışmasında
Sevdamustafa aminnn teşekkür ederimm, inşallah 🙏🙏
- Son günler 🤗 tartışmasında
Sevdamustafa bende yarın sezeryana giriyorum 38+4 üz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah,
- Sabah dogumum var tartışmasında
Bende burda bekliyimmm
- 12 Temmuzu Bekleyen Anne adayLarı 😇 tartışmasında
htcmuhammed inşallah canım, rabbim yavrularımızı bizlere bağışlasın inşallah sağsalimm
- 12 Temmuzu Bekleyen Anne adayLarı 😇 tartışmasında
htcmuhammed eveet canım bizde inşallah 12 temmuzda kavuşucağız, yalnız şöyle bi sorum olucak kızlar konuyla alakalı değil ama çok endişeliyim, doktorum folidoce diye b12 li folik asit vermişti 3 aydan sonra da kullanma demedi ve bende bu zamana kadar kullandım bi sorun olur mu aceba çok endişeliyim
- Hamilelikte, hamilelik vitamini kullanimi tartışmasında
Kızlar bende bir şey sorucam, gebeliği ilk öğrendiğimizde doktorum folidoce diye bi folik asit verdi b12 li şuan 38haftalığım cuma doğumum olucak ama doktorum bırak gibi bir şey söylemedi ve bu zamana kadar kullandım, sadece ilk 3 ay içildiğini yeni öğrendim aceba bir sorun oluşturur mu şuan çok endişeliyim
- Sezeryan doğum tartışmasında
Buseburak anladımm canım teşekkür ederim
Buseburak ayy maşallah ne güzel ya inşallah bende öyle olurum, peki keserken filan hissediyosun ama acı hissetmiyosun diyorlar ya o nasıl bi his
Buseburak peki uyuştururken ağrı oluyo mu? Kaç günde toparlandın canım, rabbim sağlıklı sıhhatli günler geçirmeyi nasip etsinnn
- BİR KÜÇÜK SPİNAL SEZERYAN TAVSİYESİ 🦋🧚🏻♀️💞 tartışmasında
Yaa çok geçmiş olsun canım, benim doktorumda epidural baş ağrısı vs yapıyor o yüzden spinal yapalım dedi ama spinal de mi baş ağrısı yapıyor yaa
- Bebek kilosu tartışmasında
Evet sen almasan bile bebek kilo alır.
- Sezeryan.olursa tarihi kacinci haftada belli oluyor tartışmasında
Fatmabltc belirlerler canım
- Sezeryan.olursa tarihi kacinci haftada belli oluyor tartışmasında
37 haftadan sonra belirliyosunuz bizde 38+5 de sezeryan doğum olucak nasipse
- 38 39 Haftaliklar tartışmasında
NimetDilmen git canım için rahatlasın
- 38 39 Haftaliklar tartışmasında
NimetDilmen canım bence doktoruna yaz, 37+5iz bizde doktorum günlük 10 kere hissetmen şart dedi. Bir de 38+5 de sezeryan olucak son haftalarda bebeğe nasıl kilo aldırabilirim