Kayrabsra Tubabulat2018 aynı zamanda dogum yapıcaz bayram da gelir diye korkuyorum doktor olmazsa Die😊
FtM_glb2 Sedahiraa benim ikinci gebeliğim ilkinde suyum bittiği için 36 haftalikken sezeryanla almışlardı ondan dolayı buda sezeryan olacak
Mrv60 FtM_glb2 suyunuzun bittiğini kontrole gittiğünizdemi .öğrendiniz yoksa başka bir belirtisi varmıydı
FtM_glb2 Bubu84 benim baştan beri baş aşağı gelisli ama sezeryan da geliş pozisyonunu çokta fark etmiyor diye biliyorum ilk dogumum sezeryan sonrası normal dogumu söyledim doktoruma ama riske atamam dedi kabul etmedi sizin ilk gebelik mi
BurcuKucuk Deletedmom0333 istanbuldayım eğer oğlum bir sürpriz yapıp erken gelmezse 3 Ağustos görünüyor Doğum tarihimiz 🤭
Fatmautku BurcuKucuk merhaba benimde sizle aynı 3 Ağustos’ta Rabbim kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
23sekerkiz Leyliiii anladim canim bugun gitcem kontrole yinede carsamba donucem cunki pek yuruyemiyorum zaten tesekkur ederim yinede 💕
AGizemmm senaytas bende Bingöldeyim ama Diyarbakır’da Doğum yapacağım nasip olursa Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip Ersin inşallah
Gurbet_kusu Deletedmom0333 ağustosu ben açacağim galiba 1agustos diyor ama bence temmuz sonu gelir kızım