Deletedmom0333 Kızlar kimler agustosta dogum yapıyor ve hangi şehirlerde nufus cogalması yasıyacagız sayım yapalım mı
Muhendisanne Deletedmom0333 izmirden oglusumla selamlar. 🥰 nasıl geçiyor hamilelik kaç haftaliksiniz, hazırlıklar ne durumda
SusamNur Minik1anne son adet tarihiniz nedir acaba benim 20 Kasım bazen 27 Ağustos bazen 3 Eylül çıkıyor
Asiaygt Minik1anne ben de antalyadayım.. uygulama 9 ağustos diyo oğlumun gelişini.. bu arada benim doğum günim 27 ağustos 😍😊 haydi hayırlısı
Ceylin96 mucize42 merhaba şuan kaç haftalıksın canım arkadaşımda 10 Ağustos Doğum görünüyor ama bir türlü kaç haftalık olduğunu tam bilmiyor hala 😄
FtM_glb2 Sedahiraa normal dogum olsaydi ve zamaninda dogacak olsaydi bizimde 20 ağustos du ama benim.ki sezeryan olacak ve ağustos başı diyordu doktorum şu ara erken doğum riski ile uğraşıyoruz inş olmaz 20 ağustos olmasını çok isterdim hem doğum günüm hem evlilik yıldönümümuz 🤗
FtM_glb2 Erken gelmezse prensim pazartesi ağustos basinà gün verecek doktorum karabukteyiz ama aslen kahramanmarasliyiz 😊🤗
Muhendisanne Esradgc sat a göre benim de 25i. Ama sanki o kadar durmicak gibi hissediyorum. Sizin doktor mu verdi tarihinizi
25agustos Esradgc bizimki de tahmini olarak 25 i ama içimden bir ses o kadar beklemiyecek diyor 😀 bizim de prensesimiz olacak
Bugra3721 Benm agustosta olucak 32+5 günlüğüm ama doktor bana tarih vermedi ben analmdm ya Vala nasıl olucak :/
Deletedmom0333 Muhendisanne hastane cantamız hazır beşikte pek karar veremedik ve anneannesi alacagı için anneanneyi beklyirouz kendisi mersinde doktorumuz belli çok sükür bakalım artık senin ben 33+3 haftalıgım
Deletedmom0333 FtM_glb2 benımde aynı canım 20 si gibi normalde ama sezeryan olacagı için 10u gibi tarıh verecek doktprumuz
FtM_glb2 Deletedmom0333 kurban bayramına denk geliyor 🤗 hersey yolunda gider inş hepmizin ben erken olmasın istiyorum