Minejjan Deletedmom0333 Antalya Korkuteli veya merkezde olacak Elmalı da yaşıyoruz 25 Ağustos son günümüz erkek bebek bekliyoruz inşallah 🌹
Anacsevgidolumelek Deletedmom0333 5 agustosu bekliyoruz ama ben temmuz sonu bekliyorum Allahin izniyle cunku çatı agrisi yasiyorum gerci bugun nst de normal cikti sancilarim ama bilemedim onsezilerim temmuz sonu diyor 🥰
Leyliiii 23sekerkiz bende 34 haftadayım 32. Haftamda doktoruma böyle olduğumu söyledim bana kanama veya suyun gelmediği sürece normal dedi bebek kendini Doğuma hazırlıyor ağrı olur dedi ❤️
23sekerkiz Leyliiii anladim canim bugun gitcem kontrole yinede carsamba donucem cunki pek yuruyemiyorum zaten tesekkur ederim yinede 💕
Kayrabsra Tubabulat2018 aynı zamanda dogum yapıcaz bayram da gelir diye korkuyorum doktor olmazsa Die😊
FtM_glb2 Sedahiraa benim ikinci gebeliğim ilkinde suyum bittiği için 36 haftalikken sezeryanla almışlardı ondan dolayı buda sezeryan olacak
Mrv60 FtM_glb2 suyunuzun bittiğini kontrole gittiğünizdemi .öğrendiniz yoksa başka bir belirtisi varmıydı
FtM_glb2 Bubu84 benim baştan beri baş aşağı gelisli ama sezeryan da geliş pozisyonunu çokta fark etmiyor diye biliyorum ilk dogumum sezeryan sonrası normal dogumu söyledim doktoruma ama riske atamam dedi kabul etmedi sizin ilk gebelik mi