23sekerkiz Leyliiii pek duzenli degilde kasikta ve karnimin bitarafi sivri oljnca karnimin icinde aci var kasigimdakide adet agrisi gibi gibi tamda tarif edemiyrum ama boyle hissediyorum 31 hafta canim
Camlicagizem Deletedmom0333 Bizde 22 Ağustos u bekliyoruz kızımla ama benimde içimde okdr durmucağına dair bir his var bakalım hayırlısı 🙈☺️
Leyliiii 23sekerkiz bende 34 haftadayım 32. Haftamda doktoruma böyle olduğumu söyledim bana kanama veya suyun gelmediği sürece normal dedi bebek kendini Doğuma hazırlıyor ağrı olur dedi ❤️
Sezen_cnarr 23sekerkiz benimde 31 hafta 37 haftada doğum dedi doktor ama geceden beri alt tarafa bıçak gibi bir ağrı saplanıyor
Bubu84 FtM_glb2 aynen bende bayrama gelmesini istemiyorum bebek hala ters 37. Haftaya kadar beklicez dedi dr
FtM_glb2 Bubu84 benim baştan beri baş aşağı gelisli ama sezeryan da geliş pozisyonunu çokta fark etmiyor diye biliyorum ilk dogumum sezeryan sonrası normal dogumu söyledim doktoruma ama riske atamam dedi kabul etmedi sizin ilk gebelik mi
AGizemmm senaytas bende Bingöldeyim ama Diyarbakır’da Doğum yapacağım nasip olursa Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip Ersin inşallah
Minejjan Deletedmom0333 Antalya Korkuteli veya merkezde olacak Elmalı da yaşıyoruz 25 Ağustos son günümüz erkek bebek bekliyoruz inşallah 🌹
Anacsevgidolumelek Deletedmom0333 5 agustosu bekliyoruz ama ben temmuz sonu bekliyorum Allahin izniyle cunku çatı agrisi yasiyorum gerci bugun nst de normal cikti sancilarim ama bilemedim onsezilerim temmuz sonu diyor 🥰
23sekerkiz Leyliiii anladim canim bugun gitcem kontrole yinede carsamba donucem cunki pek yuruyemiyorum zaten tesekkur ederim yinede 💕