Snglfth Deletedmom0333 bende 2 hafta sonra olsun istiyorum artık yiter 😁 tarihte iyiymiş hiç dikkatimi çekmemişti sporlarımıza başladık o tarihe kalmaz herhalde bizimki 😁
Deletedmom0333 Snglfth ben uyum konusunda biraz takıntılıyımdır yınede hayırlısı olsun tum hamıleler için 😍
Kayrabsra Tubabulat2018 aynı zamanda dogum yapıcaz bayram da gelir diye korkuyorum doktor olmazsa Die😊
Sidelya 20 ağustos gibi Antep e +2 bebek gelecek inşallah ama ikiz oldukları için o kadar dayanırlar mı bilmiyorum yalancı sancılarım var 🤷🏽♀️
Bubu84 Ama normal olursa 15 ağustos ama hala bebeişim ters kızım .keyfi yerinde sezeryan için hemen gün vermedi nst ye girmeye başkıcam haftaya istanbuldayım
FtM_glb2 Deletedmom0333 kurban bayramına denk geliyor 🤗 hersey yolunda gider inş hepmizin ben erken olmasın istiyorum
Bubu84 FtM_glb2 aynen bende bayrama gelmesini istemiyorum bebek hala ters 37. Haftaya kadar beklicez dedi dr
Muhendisanne Esradgc sağlıkla kucağınıza alın inşallah. 25i kaç hf oluyor sizin? Ben 33 deyim daha tarih almadık sanırım benim de sezeryan olcak gibi gözüküyor