Muhendisanne Esradgc sağlıkla kucağınıza alın inşallah. 25i kaç hf oluyor sizin? Ben 33 deyim daha tarih almadık sanırım benim de sezeryan olcak gibi gözüküyor
23sekerkiz Leyliiii izmirde hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsunuz acaba buraya 1 haftaligina geldim ama kasik agrilarim oluyor ve karnimin bi tarafi sivriliyor ne oldugunu anlayamiyorum hangi hastaneyi onerirsin devletin acili bakarmi yada gitsem
FtM_glb2 Sedahiraa benim ikinci gebeliğim ilkinde suyum bittiği için 36 haftalikken sezeryanla almışlardı ondan dolayı buda sezeryan olacak
Ebruliiii Deletedmom0333 8 agustosu bekliyoruz inşallah istanbul çok azmış gibi bir kişi daha ekleneceğiz 😁
Symgmnr Ağrıda yaşıyorum doğum kısmetse erzurum memleket hatay :)) en geç 25 Ağustos dendi sezeryan olacak daha erken olur ama oğlum erken gelmeye çalışıyor inşallah zamanın bekler 38leri görürüz
Cigdemdgr Deletedmom0333 Bursa 🙋🏻♀️🌺 sat a göre 25 Ağustos ama oğlumuz erken gelebilir gibi bir his var bende de ❤️
Muhendisanne Cigdemdgr ah satı 25 ağustos olan biri daha 🤭😍 benim de öyle ve ben de erken olcak hissindeyim 🤰👶🏻
Fatmaa123 Deletedmom0333 aslında normal tarihimiz 20 agustos ama yüksek tansiyondan dolayı zorunlu sezeryan olcam her an alabilir bebegimi sezeryanla. Şuan 33 haftalıgız
Dorukvedemirinannesi Deletedmom0333 izmirden merhabalar Normale göre 18 ağustos sezeryan olacağı için 5 ağustos falan olcak nasipse Erkek bebis bekliyoruz hayırlısıyla 💙