mucize42 Ceylin96 bilmiyorum kilosunu canım en son kac dedi hatırlamıyorum malesef 20 sinden sonra gitcem bende
Fatmautku BurcuKucuk merhaba benimde sizle aynı 3 Ağustos’ta Rabbim kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
AryaMina Sat a göre 20 ağustos 🙈 şu an için herşey normal ama ben o tarihe kalacağını hiç sanmıyorum 😍 bu arada İstanbul'da yapacağım doğumu inşallah ama sıcaklarda çok zor uyuyamıyorum hiçç 😭
BurcuKucuk Fatmautku biraz gelişim geriliği vardı bir de sancılarım çıkıyor Salı kesin gel yatışını yapabilirim dedi
Fatmautku BurcuKucuk geçmiş olsun canım inşallah normal ve zamanı olunca gelir kuzucuk Rabbim şifa versin
Shylkyc Deletedmom0333 19 ağustos gösteriyor ama planlı sezeryan olduğu için haftaya gün verecek doktorumuz ☺ Eskişehir 🌸
iremasanceylan Shylkyc Benim de gelisimi 2hafta ilerde ama neden sezaryen oluyorsunuz anlamadim hala baska bi sıkıntı mi var
iremasanceylan Shylkyc Hi ben haftaya sezeryan olcaksiniz sandim.Haftaya gun alicaksiniz anladim.Ama keske bekleseydiniz normal dogum da olabilir karar vermek icin erken degil mi
Mrv60 FtM_glb2 suyunuzun bittiğini kontrole gittiğünizdemi .öğrendiniz yoksa başka bir belirtisi varmıydı