Ceylin96 mucize42 merhaba şuan kaç haftalıksın canım arkadaşımda 10 Ağustos Doğum görünüyor ama bir türlü kaç haftalık olduğunu tam bilmiyor hala 😄
Ceylin96 mucize42 ayda bir kere gidiyor o gün söylüyor başla zaman sorunca karıştırıyor hesabı ondan sordum 😄 kaç kilo sizinki bugün gidecekmiş kontrole
Mams Deletedmom0333 ay hadi bakalım Ağustos anneleri sizlerin doğumları sağ salim bir Avaz da olsunda biz Eylül anneleri heyecanla sıramızı bekliyoruz 🙏 #antalya
mucize42 Ceylin96 bilmiyorum kilosunu canım en son kac dedi hatırlamıyorum malesef 20 sinden sonra gitcem bende
Fatmautku Yusufunannesi_ merhaba benimde sizle aynı 3 Ağustos’ta Rabbim kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
AryaMina Sat a göre 20 ağustos 🙈 şu an için herşey normal ama ben o tarihe kalacağını hiç sanmıyorum 😍 bu arada İstanbul'da yapacağım doğumu inşallah ama sıcaklarda çok zor uyuyamıyorum hiçç 😭
Yusufunannesi_ Fatmautku biraz gelişim geriliği vardı bir de sancılarım çıkıyor Salı kesin gel yatışını yapabilirim dedi
Fatmautku Yusufunannesi_ geçmiş olsun canım inşallah normal ve zamanı olunca gelir kuzucuk Rabbim şifa versin
Shylkyc Deletedmom0333 19 ağustos gösteriyor ama planlı sezeryan olduğu için haftaya gün verecek doktorumuz ☺ Eskişehir 🌸