Naznaz Aynen öyle bebek içerde kaldıkça daha iyi tabi 40.haftada doğurmak isterim ama işin tuhafı ben daha bisi demeden sezaryen olmak istiyorum demeden doktor tahmini doğum tarihi 13 mart dedi🤔niçin neye göre tarih verdi anlamadim

Aryamm o zaman sat göre 36+3 hamilesiniz fakat bebek mi büyük ultrasonda anlamadım

Aryamm ultrason a göre 35 haftalıksanız bebek küçük ozaman 13 mart değil 16 mart tahmini Doğum tarihiniz hayır eğer bebek küçükse nasıl tahmini Doğum tarihini daha öne alabiliyor

MerveTaer Herhalde bebeğin gelişimi iyi her seferinde çok iyi çok sağlıklı sıkıntı yok diyor 🙏🙏başlar da bu hafta meselesini çok stres yapıyordum ama artık beynim almıyor boşverdim 😉zaten verdiği tarihte sata yakın ha 13 ha 16 mart farketmez sezaryen olacağı için belki de daha erken olur

Aryamm canım benim devreler yandı sen bi konuş doktorunla sezeryan tarihi verdi mi

MerveTaer off bide bana sor çok stres yaptim bu karışıklık yüzünden belki de geç döllenme olmuştur 😐 doktoruma her soruşum da ultrason neyi gösterirse odur diyor her hafta farklı ölçebiliyor dedi birebir olmuyormuş zaten yarın kontrolüm var net bisi söyler herhalde

MerveTaer sormaktan biktim artik boşverdim sata göre seninle aynıyız zaten şuan 9.ayimizdayiz bu hafta olayı durumu karıştırıyor gebelik 9 ay 10 gün ya doktorlar hep buna göre ayarlıyor

Aryamm son adet tarihine göre belirliyorlar ilk haftalarda ama 30 dan sonra genelde ultrasonda haftasına bakıyorlar canım. Benim sata göre 31 mart dogum tarihi ama ultrasona göre 20 mart demişti en son

Naznaz canım senin kaç haftalik ?Ben biran önce kucağıma almak istiyorum çok sabırsızlandım 🤗

Merhaba bende suan 37+1 haftalıgım ve sezeryan olucam 38+4 de dogum olucak ilk gebeligim kordondan dolayı sezeryana alıcaklar

GkhanCansuahin Hayırlısıyla sağlıkla kucağına almak nasip olur inslh🙏ne zamandır kordon dolanması var

Saol amin inşş valla 4gundur iki kat şeklinde oyuzden sezeryan olucak