Mrb sat tarihine göre 36+2 haftalık hamileyim ama ultrasona göre 35 haftalik oluyorum. Doktor ultrasona göre tahmini doğum tarihi 13 mart gibi olacak dedi.ultrasona göre erken olacak gibi kafam çok karışık😳😳

Bebeğin durumuna göre değişiyo sanırım.Komşumuz 39.haftası bitti oldu.Ama yengem 37.haftada oldu bebek kilolu olduğundan.

Aryamm

Aryamm ben de sezaryen olacagim ama doktorum sizinkinin aksine dogum icin sat’a bakacagini soyledi. tabi ben daha 21. Haftamdayim. Belki ileride degisebilir

Asli91 bilmiyorum ya aklım almıyor sata göre tahmini doğum tarihi zaten 16 mart ama nasil 13 mart diyo ultrasonda 35 haftalığım doktorun verdiği tarihe göre 38 haftada doğum yapacam😟gerçi bebeğin gelişimin de sıkıntı yok herşey çok iyi diyor

Drngrkm evet ultrasona göre verdiği tarih sat tarihimle aynı o yüzden kafam karışık🤔yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek daha detaylı konusacam

Aryamm 16 mart benimde 40 haftalık oluyor siz şuan nasıl 35 haftalıksınız anlamadım benimde 16 mart fakat 36+3 hamileyim 38+5 te alıcam dedi 7 Mart’ta

33 haftada bebislerinizin kilosu ne kadardı?Benim 2.168 di normal mi acaba🤔 bugun 35 oldum yarın kontrolüm var inslh herşey yolundadır 🙏

Aryamm eğer 35 haftalık hamileseniz 16 mart olmuyor tahmini Doğum tarihiniz ben 36+3 hamileyim tahmini Doğum tarihim 16 mart siz yanlış hesapladınız sanırım

Mrb bana 37. Haftada gün verecegini söyledi bakalım kacıncı haftaya verecek bende cok merk ediyorum🤔 sizin sezaryen sebebi nedir

MerveTaer Evet sata göre seninle aynı haftadayım ama doktorum her zaman ultrasona göre takip etti şuan ultrasona göre 35 haftalik oluyorum 😐

MerveTaer siz beni anlamadınız yukarda sebepleri belirttim neden öyle olduğunu

Naznaz Tek sebep normal doğumdan çok korkuyorum o yüzden en başından beri sezaryen istedim 😟

Aryamm olsun cesaret toplayamıyorsanız sezaryende bi dogum şekli keşke normal olsa şartlar müsaitken ama siz kendinizi bizden iyi tanıyorsunuz yapamam diyorsanız bebişide kendinizide riske atmaya gerek yok🤗 doktorumuz 38+ larda verir herhalde gün genelde o haftada alıyorlarmış çok nadir 39. Haftayı bekleyen duydum bende aslında ne kdr geç o kadar iyi mantıgındayım

Naznaz Normal doğum tabi daha iyi daha sağlıklı ama illa normal doğuracam diye şartlamadım kendimi sağlık sorunum da var kalp çarpıntım çok oluyor korkup heyecan yapıp nefessiz kalırsam zaten doğuramam riske atmak istemiyorum ayrıca çatı darlığım da var bundan da çok korkuyorum sırf bu yüzden alttan muaneden olmak istemiyorum o yüzden daha doktor bisi demeden sezaryen kararı aldim🙈