Mrb sat tarihine göre 36+2 haftalık hamileyim ama ultrasona göre 35 haftalik oluyorum. Doktor ultrasona göre tahmini doğum tarihi 13 mart gibi olacak dedi.ultrasona göre erken olacak gibi kafam çok karışık😳😳
Sezaryen doğum kaçıncı haftada olur 🤔
Benimle iki sezeryan arası çok yakın olduğu için 38. haftada sezeryan olacağım
33 haftada bebislerinizin kilosu ne kadardı?Benim 2.168 di normal mi acaba🤔 bugun 35 oldum yarın kontrolüm var inslh herşey yolundadır 🙏
Mrb bana 37. Haftada gün verecegini söyledi bakalım kacıncı haftaya verecek bende cok merk ediyorum🤔 sizin sezaryen sebebi nedir
Aryamm olsun cesaret toplayamıyorsanız sezaryende bi dogum şekli keşke normal olsa şartlar müsaitken ama siz kendinizi bizden iyi tanıyorsunuz yapamam diyorsanız bebişide kendinizide riske atmaya gerek yok🤗 doktorumuz 38+ larda verir herhalde gün genelde o haftada alıyorlarmış çok nadir 39. Haftayı bekleyen duydum bende aslında ne kdr geç o kadar iyi mantıgındayım
Aryamm bugün gittim 33 haftalık tam 2200 gram doktor çok iyi dedi
Naznaz Normal doğum tabi daha iyi daha sağlıklı ama illa normal doğuracam diye şartlamadım kendimi sağlık sorunum da var kalp çarpıntım çok oluyor korkup heyecan yapıp nefessiz kalırsam zaten doğuramam riske atmak istemiyorum ayrıca çatı darlığım da var bundan da çok korkuyorum sırf bu yüzden alttan muaneden olmak istemiyorum o yüzden daha doktor bisi demeden sezaryen kararı aldim🙈