Sata göre 41 haftalığız ama geç döllenmeden dolayı 36+5 günlük görünüyoruz cuma günü 37+1de inşallah sezeryan olcam

KubraatMacit gerçekten erken olmuş merak ettim benimde ilk sezeryan ama 3 buçuk sene geçti 4 buçuk aylık hamileyim hayirlisi boyleymis demekki 😄😄💕

Pinarlgn bebeğinizin gelişimi nasil kilosu ne kadar çünkü benimde geç döllenmeden dolayı ultrasonda haftası farklı çıkıyor ama sizin aradaki fark çok fazla

Aryamm evet gelişimi haftasına göre normal sat mi dr belirledi başka nsan beri aynı devam ediyor

34+5 im . 15 marta gün verdi 38. Haftada 3. Sezeryan doğumu yapıcam. Bebeğim 34 +1 de 2980 gr 50 cm di nasıl sizce

Elif1ekim ben anlamıyorum sezaryen olacağım yazdığım için neden bu tepki veriliyor,tercih değil başka bir sağlık sebebimden dolayı ZORUNLU sezaryen olacağım arkadaşım.

Derinderenyigit neredeyse seninle aynı tarihlerimiz hayırlısı inslh kilosu da gayet iyi maşallah bende yarın öğrencem kilosu ne kadar oldu çok merak ediyorum 🤗

Drngrkm Aynen valla herkes tutturmuş bi normal doğum diye belki yapamıyoruz belki çok özel sorunlarımız vardır bi sıkıntı vardır🤔herkes bi yarış içinde normal de doğursan sezaryen doğursan yine annesin her türlüsü zor o yüzden canım boşver aldırma kimseye kimse senden bebeğinden daha önemli değil 🤗😘

Aryamm aynen canım valla sinirlerim bozuldu artık sezaryen yazdigin zaman sanki anne olmayacakmissin gibi tepki veriyorlar.

Drngrkm benimde vajinismusum vardı ek olarak suyum azalmış ve bebek strese girmişti dr riske atamam kanalda kalır ıkınamazsan boğulur dedi ilkim öyle sezeryan oldu

Pinarlgn ay kıyamam sağ salim kucağınıza aldiysaniz en onemlisi bu aslinda dogum sekli benim umrumda degil ne de olsa onlari gorunce acilarimiz bitecek

Aryamm amin canım Allah razı olsun size de Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah