2lokummannesiii şuan küvezde ler orda çok iyi bakılıyor lar ben de tıparlanıyorum fazla kalmayacaklarını söyledi doktorum sana vurulan iğneler bu yüzden çok önemli doğum olsada solunum sıkıntısı olmayacak benim ikizdi kiloları az diye bekletiyorlar
33 haftalık kasılma ve az seviyede sancı acil !!
Minikaydoganlar rahim salmış kendini ama açıklık yok bence dedi. Alttan bakmadı. Daha rahim uzunluğu iyiymiş. Bakalım durdurmaya çalışıyorlar inşallah geçer. Eve çıktın mı peki? Küvezde kalmasını istemiyorum. 😭😭
2lokummannesiii bende 33+2 sancim yok ama gun icinde kasilmalar var oda normalmiss bu aylarda
Minikaydoganlar evet iğne yaptılar hap verdiler daha da yapacaklarmış. Nstye bağlıyorlar falan. İnşallah geçer.
2lokummannesiii evdeyim ben bebeklerim orda hergün süt götürüyorum senin sancını durdururlar merak etme ama ciğer geliştirici ile güvene almış oldun
Cecriin evet ama baya kasılma yaşamışım ilk geldiğimde şimdi iyi bakalım inşallah geçer.
2lokummannesiii Bi hap var turuncuydu sanırım o sancını azaltıyor iğne seruma devam ederler iki güne eve geçersin inşallah canım sıkma kendini olumlu düşün benim sancım 150lilere vuruyordu
Minikaydoganlar evet canım onu illa yapıyorlarmış zaten
2lokummannesiii insallah canim ya bende kuveze girsin hic istemiyorm ilk bebeklerm kuveze girmsti ikizdiler bunu dogunca kucagima.almk istiyrm hemen saglklaa rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallahh 🥰
Minikaydoganlar ben göndermeyi bilmiyorum resmini atıcam ama anlamıyorum
Cecriin amin inşallah canım 🙏🏻
Minikaydoganlar yarın çıkmak istiyorum ben inşallah yarına bir şey kalmaz 😭
2lokummannesiii canım o ciğer geliştirici iki doz olarak vuruldugu için belki yarın akşama taburcu olursun nstde sağ tarafta olan sayı değerleri sancı oluyor canım
2lokummannesiii bişey in kalmaz inşallah benim gibi değilsin sen üzülme Allahım sağlıkla zamanında kucagına almayı nasip etsin ben alamadım daha başka kimse böyle şeyler yaşamasını istemiyorum
Minikaydoganlar üç tane şey ölçmüş burda ama
2lokummannesiii sağ üstte ekrandan bakılıyor Du hemşirene sorsan oda söyler ama ben ağrıdan kıvranıyordum 50 70 durdurulabilir sancılar
Canım bende 33 ün içindeyim sabahları kasıklarım ve gün içinde belim çok ağrıyor sendede öyle mi oldu gittin hasteneye pazartesi gidecem doktorada bende korkuyorum erken doğacak diye
Canım ben 2gundur hastanede yatıyorum bu sebepten hemde haftam daha küçük 31+6 ama 1hafta geriden geliyoruz ciğer gelistiri iğne vurdular serumlar haplar fitiller sanciyı durdurmaya calsiiyorlar hemde benim sancim 100 lerde çok yüksek ve düzenli ama ağrı hissetmiyorum bugün taburcu oldum ayaga kalkma WC harici dedi doktorum ve kasılma önleyici hep verdi nidicard diye her gün gidip nstye girecem hiç korkma bu şekilde haftalar sonra doğuran var benimde tek tesellim o
Snglmhmt ever o şikayetle geldim canım bende
Minikaydoganlar Benimde öyle herhalde sancılar