• Gebelik
  • 33 haftalık kasılma ve az seviyede sancı acil !!

2lokummannesiii canım daha 9 gündür doğum yaptım merak etme ciğer geliştirici vuruyorlar solunum sıkıntıları yok bebeklerimin eğer açılman yoksa sancılarını durdururlar benim vardı ve belimden kasıgıma agrı vuruyordu rahimde yumudama da vardı üzülüp iyice stres yapma oradaki herkes işini bilen insanlar sadece rahatlamaya çalış

2lokummannesiii şuan küvezde ler orda çok iyi bakılıyor lar ben de tıparlanıyorum fazla kalmayacaklarını söyledi doktorum sana vurulan iğneler bu yüzden çok önemli doğum olsada solunum sıkıntısı olmayacak benim ikizdi kiloları az diye bekletiyorlar

Minikaydoganlar rahim salmış kendini ama açıklık yok bence dedi. Alttan bakmadı. Daha rahim uzunluğu iyiymiş. Bakalım durdurmaya çalışıyorlar inşallah geçer. Eve çıktın mı peki? Küvezde kalmasını istemiyorum. 😭😭

Cecriin evet ama baya kasılma yaşamışım ilk geldiğimde şimdi iyi bakalım inşallah geçer.

2lokummannesiii Bi hap var turuncuydu sanırım o sancını azaltıyor iğne seruma devam ederler iki güne eve geçersin inşallah canım sıkma kendini olumlu düşün benim sancım 150lilere vuruyordu

2lokummannesiii insallah canim ya bende kuveze girsin hic istemiyorm ilk bebeklerm kuveze girmsti ikizdiler bunu dogunca kucagima.almk istiyrm hemen saglklaa rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallahh 🥰

2lokummannesiii canım o ciğer geliştirici iki doz olarak vuruldugu için belki yarın akşama taburcu olursun nstde sağ tarafta olan sayı değerleri sancı oluyor canım

2lokummannesiii bişey in kalmaz inşallah benim gibi değilsin sen üzülme Allahım sağlıkla zamanında kucagına almayı nasip etsin ben alamadım daha başka kimse böyle şeyler yaşamasını istemiyorum