Minikaydoganlar canım sürekli ağrı gibi belim ağrıyor bütün gün ağrıdı sancı gidip gelmedi yani. Kasılmalarım varmış iğneler yapıldı azaldı ama belim ağrıyor gibi hala. Açıklığım yok rahim ağzında daralmada yok ama. Ne kadar kalmıştı sizin küvezde doğduktan sonra 😭😭😭
33 haftalık kasılma ve az seviyede sancı acil !!
Tubiyy doktora gittin mi canım
Narmin12345 sağol canım. Aman sancın olmasın hiç iyi değil 😭
Minikaydoganlar nasıldı durumu
2lokummannesiii canım daha 9 gündür doğum yaptım merak etme ciğer geliştirici vuruyorlar solunum sıkıntıları yok bebeklerimin eğer açılman yoksa sancılarını durdururlar benim vardı ve belimden kasıgıma agrı vuruyordu rahimde yumudama da vardı üzülüp iyice stres yapma oradaki herkes işini bilen insanlar sadece rahatlamaya çalış
2lokummannesiii yok canım gitmedim dün ağrım vardı bugün yoktu mesela
Tubiyy inşallah olmaz yalancı sancıdır
Tubiyy inşallah olmaz yalancı sancıdır
2lokummannesiii şuan küvezde ler orda çok iyi bakılıyor lar ben de tıparlanıyorum fazla kalmayacaklarını söyledi doktorum sana vurulan iğneler bu yüzden çok önemli doğum olsada solunum sıkıntısı olmayacak benim ikizdi kiloları az diye bekletiyorlar
Minikaydoganlar rahim salmış kendini ama açıklık yok bence dedi. Alttan bakmadı. Daha rahim uzunluğu iyiymiş. Bakalım durdurmaya çalışıyorlar inşallah geçer. Eve çıktın mı peki? Küvezde kalmasını istemiyorum. 😭😭
2lokummannesiii bende 33+2 sancim yok ama gun icinde kasilmalar var oda normalmiss bu aylarda
Minikaydoganlar evet iğne yaptılar hap verdiler daha da yapacaklarmış. Nstye bağlıyorlar falan. İnşallah geçer.
2lokummannesiii evdeyim ben bebeklerim orda hergün süt götürüyorum senin sancını durdururlar merak etme ama ciğer geliştirici ile güvene almış oldun
Cecriin evet ama baya kasılma yaşamışım ilk geldiğimde şimdi iyi bakalım inşallah geçer.
2lokummannesiii Bi hap var turuncuydu sanırım o sancını azaltıyor iğne seruma devam ederler iki güne eve geçersin inşallah canım sıkma kendini olumlu düşün benim sancım 150lilere vuruyordu
Minikaydoganlar evet canım onu illa yapıyorlarmış zaten
2lokummannesiii insallah canim ya bende kuveze girsin hic istemiyorm ilk bebeklerm kuveze girmsti ikizdiler bunu dogunca kucagima.almk istiyrm hemen saglklaa rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallahh 🥰
Minikaydoganlar ben göndermeyi bilmiyorum resmini atıcam ama anlamıyorum
Cecriin amin inşallah canım 🙏🏻
Minikaydoganlar yarın çıkmak istiyorum ben inşallah yarına bir şey kalmaz 😭