nilosum maşallah zor günler atlatmışsın Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin🙏🏻

nilosum çok güzel maşallah gözlerm dolu dolu okudum inan Rabbim hayırlı evlat etsin inş🤲🏻

nilosum Allah dualarınızı kabul etmiş tebrik ederim uzun ömürlü sağlıklı bir bebiş olsun inşallah. Ben de erken doğum tehlikesiyle yatıyorum 25 haftalık olduk. Kritik 28 hafta geçmek bilmiyor. Allah inşallah bana da zamanında doğum nasip eder. Doktorum 32 yi görürsek iyi diyor 😢

nilosum bende ayni şeyleri yaşadım pcos oldugu için gebelik şansım zordu ama cok şükürler olsun kendiliğinden gebe kalmışım. 13.haftamda suyla karışık kan geldi kesemdede görüntü bozulmuştu kanama alanimda vardi. Bebeğime düşer dediler yattim 18.haftaya kadar lekelenmem hep oldu. Doktorum 28 i görsek yeter dedi. Şimdi 29 hafta oldum Rabbime çok şükürler olsun darısı oğluma kavusmaya bana 🤗🤗😍

nilosum çok şükür.İyi ki yollarınız kesişmiş doktorunuzla canım.🙏🏻Analı babalı,sağlıkla büyüsün inşallah kızın.İsmi nedir doktorun bir sakıncası yoksa? 🤗

Desent benim 14. haftamda oldu düşün
            aylarca hiç kıpırdamadan yattım sadece tuvalete gittim geldim
            yemeği bile önüme getirdiler
            annem eşim haklarını ödeyemem aylarca bebek gibi baktılar bana
            ben bide çalışıyodum 10 yıldır aktif sosyal her hafta biyerlerde gezen bi insandım o kadar koyduki ilk zamanlar ağladım ağladım neden benim başıma geldi diye çok isyan ettim ama geçti bi şekilde ayları günleri dakikaları saniyeleri sayıyodum zaman geçsin artık diye
            benim doktorumda 28i görsek yeter diyodu çok şükür 37+3te doğurdum sende içini ferah tut

Mz93 kavuşursun canım doktorlarda bilemiyo neler olacağını
              banada 28i görsek yeter diyodu 37+3te doğurdum
              1 temmuza plan yapılmıştı sezeryan için 24 haziranda gelmek istedi bizim zilli 🤣
              bebekler karar veriyo ne zaman geleceğine