cok sukur kavusmussun kizina inşallah bende kızıma kavuşurum sağlıkla bizde 37+1iz
14. haftamda suyum geldi 37+3te doğurdum
Nezahatozen kavuşursun canım
içini ferah tut
nilosum ay Allah korumuş yiyecek ekmeği varmıs şükür bişey olmamış canım
Edayesilbas çok şükür 🙏
nilosum maşallah zor günler atlatmışsın Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin🙏🏻
nilosum maşallah tüm doktorlarımız öyle olabilse keşke ismini öğrenebilir miyiz doktorunun canım 😍
nilosum bende ayni şeyleri yaşadım pcos oldugu için gebelik şansım zordu ama cok şükürler olsun kendiliğinden gebe kalmışım. 13.haftamda suyla karışık kan geldi kesemdede görüntü bozulmuştu kanama alanimda vardi. Bebeğime düşer dediler yattim 18.haftaya kadar lekelenmem hep oldu. Doktorum 28 i görsek yeter dedi. Şimdi 29 hafta oldum Rabbime çok şükürler olsun darısı oğluma kavusmaya bana 🤗🤗😍
nilosum rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Doktorunuzdan da Allah razı olsun 💕
Turkanaksoy amin inşallah 🙏
Littleprince_smother mehmet bal
adı gibi bal doktorum
Desent benim 14. haftamda oldu düşün
aylarca hiç kıpırdamadan yattım sadece tuvalete gittim geldim
yemeği bile önüme getirdiler
annem eşim haklarını ödeyemem aylarca bebek gibi baktılar bana
ben bide çalışıyodum 10 yıldır aktif sosyal her hafta biyerlerde gezen bi insandım o kadar koyduki ilk zamanlar ağladım ağladım neden benim başıma geldi diye çok isyan ettim ama geçti bi şekilde ayları günleri dakikaları saniyeleri sayıyodum zaman geçsin artık diye
benim doktorumda 28i görsek yeter diyodu çok şükür 37+3te doğurdum sende içini ferah tut
CicekGirayBysl amin canım saol 🙏