Deletedmom3342 nilosum Mersinde mi dogum yaptınız. Mehmet Bal önce Tarsus Medikal Hastesindeydi. Harika bir doktormuş. Çok duymuştum namını.
Mervednr nilosum yaa okuduğum en güzel doğum hikayesiydi. Kızın sana sımsıkı bağlanmış seni bırakmamış Rabbimde bir ömür ayırmasın sizi inşallah. Sağlıklı uzun ömrü olsun 🤗🤗
Tugba1234 nilosum allah yavrunla hayirli saglikli omur versin insallah benim anlamadigim kesen tamamen mi akti kese olmadan yani amnion sivisi olmadan bebek yasayabiliyor mu anne karninda gercekten merak ettim yoksa bir kismi mi akti tamamen patlamadimi
nilosum Tugba1234 doktorumun söylediği kesenin alttan değilde ortalardan patladığı o seviyeye gelince su gelmesi durdu kalan su yeterliymiş yaşaması için sonrada kese yeniledi kendini doldu tamamen o zamanları anlattığım tartışmayı okuyabilirsin canım yazmıştım herşeyi
Muhendisanne nilosum Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Daha ne denir ki, Rabbimin mucizesi bizlere hediyesi evlat. Allah iyi doktorlarla iyi insanlarla karsilastirsin...
Deletedmom3342 nilosum Aa İzmire mi gitmiş.. İnşallah hep kalır orda. Çok sevilen bir doktor. Çoookta tecrübeli.. Bebeğiniz sağlıcakla büyütün inşallah.😊
Tugba1234 nilosum gerçekten mucize gibi Rabbim size bagislamis yavrunuzu Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin
199128 nilosum rabbimin güzelligi nasil guzel bi hikaye rabbim sevinçli haberler almayi nasip etsin hepimize olazlari oldurtan rabbim
Desent nilosum oluyor maalesef herkesin başına geliyor bir şeyler çok teşekkür ederim umarım ben de senin kadar tutabilirim bebeğimi ☺️
Mutire nilosum kizzzz ağlattın beni 😢😢 Allah'ım sana bağışlasın mucizeni sağ salim kucaklamissin şükürler olsun rabbim ömrünüze ömür katsın sağlık huzur versin 🎀
nilosum Mutire ağlamayın ya 😔 ben benim gibi hamileliği yatarak geçirmek zorunda olanlar okusun bi umut olsun onlara diye yazdım ben çünkü 23 hafta boyunca çok ağladım çok üzüldüm