seyda0606 çok saçma kendi hastanesinde çalışandan da alması 🙄 ben de düşünüyorum Da gidince görüşeyim bakalım
seyda0606 a ben sincan lokman hekim zannettim :( oraya giden var mi aranizda
seyda0606 yani hemen hemen hepimizn şikayetleri aynı ne desin ki insanları anlamıyorum :)
Oda süsleme falan var mı acaba ?? Kapı süsü şerbet falan ?
    Arassss ben kendim yaptım götüreceğim eğer acil bir şekilde gitmezsek
    9 gün sonra
    Gebişler nasıl gidiyor 🤗 32+5 olduk sanki bitmiyor hiç iyice ağırlaştım Pazartesi kontrolümüz vardı 2 haftada bi görmek istedi Hüseyin bey
    Merhaba kızlar Hüseyin beye gidenlere sormak istiyorum kendi muayenehanesini açacakmış Ocak Şubat gibi falan ayrılacağını duydum doğru mu acaba bilgisi olan var mı
      Oznur_ evet canım aralık sonu ayrılıyor. Optimum un orda bi yere açacakmış. Doğumları yine koruda yaptıracakmış.
        Evet doğruymuş instagram hesabından açıklama yapmış zaten
        Arassss 35+5 olduk canım. Hala çok var gibi geliyor doğum psikolojisine giremedim ben 😊
          Arassss yok ya bende ona şaşırıyorum. Hala iki haftada gidiyorum. Haftaya gidicem 37 haftalık olucam. İki hafta sonra ameliyata gel diycek heralde 😂 ama daha iyi muayene hakkım bitmek üzere zaten
            Arassss yoo aynı. Hiç nst istemedi. Muayene oldum. Suyun selin iyi dedi. Gönderdi. ☺️
              seyda0606 cidden rahat bi adam :) bende bundan sonra nst bağlar diyorum 🤣 boyu kilosu söylediği sadece
                Arassss ahaha aynen rahat. Su gelmesi kanama sancı beklemiyoruz bunlar olursa haberlişiriz diyo o kadar 😂