seyda0606 aaaa çok iyi çok sevindim 🙏🏻 İnş normal olursa tabi ..ben çalışıyorum 32 olcak haftaya çalışabilir raporu alcam da 37 ye kadar Doğum burda başlarda diye çok korkuyorum
    seyda0606 için rahat olsun bence doktor konusunda ben çok araştırdım Ankara da çalışıyodum yeni başka şehire geldim .. çok tavsiye ettiler çukurambar da bi iki doktor tavsiye ettiler ama fiyatları cok yüksekti... bi arkadaşımda Hüseyin beyde Doğum yapmış ve memnun kalmıştı .. odaları falan fena değil dediler sadece
      Arassss nerdesn canım tam olarak kırıkkale falan mı? Hastane sekteriyle bi konuş istersen. Öyle durumlarda ambulans ayarlıyorlar diye duymuştum. Tabi gerek kalmaz sanırım. Suyun gelse sancın olsa bile filmlerdeki gibi hemen doğum olmuyo
        Arassss odaları fotoğrafçım göstermişti resmde az biraz. Pek beğenmemiştim. Devlet hastanesi gibi diye. Bide diğer hastanelere göre resmler karanlık çıkmış. Çok lüks bekleme tabi ama çok kötü değil dedi. Geçen acile rahatsızlanıp gittiğimde yatan hastaların odasından brinde nst bağladılar. Ben beğendim. Wc si banyosu tv si var. Bi sandalye bi açılan koltuk var. Çok büyük değil çok küçük de değil. En önemlisi tek kişilik
          Doğumu kolaylaştıran jeli duydunuz mu
          Arassss bizde 34 haftalığız daha 5 hafta var :) erkek benmki
          Arassss 3 ay kampanyası vardı. Kayıt yapan herkese normal-sezeryan 300 dü. Şimdi sezeryan 300. Normal 450 yazıyor
          Arassss birde bilginiz varmı arkadaşlar hastane fotoğrafçı istediğiniz için 100 lira para istiyormuş onu duyunca da sinir olmuştum başka hastaneler istemiyor. Koru nun kendi anlaşmalı fotoğrafçısına sormuştum panda photograpy ye. Evet alıyor dedi
            seyda0606 çok saçma kendi hastanesinde çalışandan da alması 🙄 ben de düşünüyorum Da gidince görüşeyim bakalım
            seyda0606 a ben sincan lokman hekim zannettim :( oraya giden var mi aranizda