Doğumu kolaylaştıran jeli duydunuz mu
Arassss bizde 34 haftalığız daha 5 hafta var :) erkek benmki
Arassss 3 ay kampanyası vardı. Kayıt yapan herkese normal-sezeryan 300 dü. Şimdi sezeryan 300. Normal 450 yazıyor
Arassss birde bilginiz varmı arkadaşlar hastane fotoğrafçı istediğiniz için 100 lira para istiyormuş onu duyunca da sinir olmuştum başka hastaneler istemiyor. Koru nun kendi anlaşmalı fotoğrafçısına sormuştum panda photograpy ye. Evet alıyor dedi
    seyda0606 çok saçma kendi hastanesinde çalışandan da alması 🙄 ben de düşünüyorum Da gidince görüşeyim bakalım
    seyda0606 a ben sincan lokman hekim zannettim :( oraya giden var mi aranizda
    seyda0606 yani hemen hemen hepimizn şikayetleri aynı ne desin ki insanları anlamıyorum :)
    Oda süsleme falan var mı acaba ?? Kapı süsü şerbet falan ?
      Arassss ben kendim yaptım götüreceğim eğer acil bir şekilde gitmezsek
      9 gün sonra
      Gebişler nasıl gidiyor 🤗 32+5 olduk sanki bitmiyor hiç iyice ağırlaştım Pazartesi kontrolümüz vardı 2 haftada bi görmek istedi Hüseyin bey
      Merhaba kızlar Hüseyin beye gidenlere sormak istiyorum kendi muayenehanesini açacakmış Ocak Şubat gibi falan ayrılacağını duydum doğru mu acaba bilgisi olan var mı
        Oznur_ evet canım aralık sonu ayrılıyor. Optimum un orda bi yere açacakmış. Doğumları yine koruda yaptıracakmış.