sedaasefaa doğumdan çok korkuyorum ve karar veremedim. Önceliğim normal olur heralde ama normal olmuyosa da hiç diretmicem illa normal olsun diye

16 gün sonra
    5 gün sonra

sedaasefaa bide ayrıntılı kaçıncı haftada yaptırdınız ayrıca başka doktorun yaptırmasını istedi mi?? Bende yeni başladım kendisine ama sehirdısından gidip geliyorum daha bi kere gittim 23 haftada ayrıntılı için gidicem de..

Arassss 20 hafta daha uygun ama sanirim ayrıntılı için ben 'den o zaman istemişti

10 gün sonra

sedaasefaa ilk hamileliğimde baştan sona kendisi ile ilerledik (sezaryen) şimdi 2.hamileliğim yine kendisine gidiyorum 🤗

Mhbe tecrübelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz o zaman🙏🏻 Memnun kaldınız ki devam ediyorsunuz biz ilk gebelik bi sürü soru var kafamızda

İlk gebeliğimde 38.haftada her şey normal giderken , ani tansiyon çıkması ya da düşmesi sebebi ile kanamam vardı ve acil sezaryene alındım. Hüseyin bey gayet Güler yüzlü ve ilgiliydi. Bebeğim 4 aylıkken tekrar gebe kaldım 😊ve yine kendisini tercih ettim. 😊2.Doğuma çok az kaldı umarım sağlıklı sıhhatli bi şekilde kavuşurum bebeğime 🙏

Arassss ve tabi tüm anne adayları da 🙏🥰

ben de bu cuma sezeryana giriyorum. normal doğumda ısrarcı olacak diye cok korktum ama son kararı bana bıraktı. hala sürekli cok gec degil fikrini değiştirebilirim dese de :)

12 gün sonra

sedaasefaa naptın cnm bende ayrıntılı yaptırdım Hüseyin beye suan da hersey iyi minnoşum 580 gram olmuş 🙈 sanki zaman geçmiyor bize daha 23. Hafta

7 gün sonra

Arassss canm naptın ayrıntılıya kime gttin bizim cumartesi randevu ali ipege gidicem. Hüseyin hoca nası memnunmusun bende sincana gecmeyi dusunuyorumda

Arassss canm naptın ayrıntılıya kime gttin bizim cumartesi randevu ali ipege gidicem. Hüseyin hoca nası memnunmusun bende sincana gecmeyi dusunuyorumda

Hüseyin bey yaptı ayrıntılıyı da ... gerek duyarsa başka doktora Ali İpek’e gitmeyi düşünüyordum herhangi sorun görmedi çok şükür gitmedim ... Hüseyin beyden memnunum bende sağlıkçıyım bu arada .. suan da sıkıntımız yok bakalım bir ay sonra şeker yüklemesi var ..

10 gün sonra
                4 gün sonra
                Arassss görüşmedm canm randevu alıp gidicem ayrıntılıyı yaptırdım ali beye