sedaasefaa naptın cnm bende ayrıntılı yaptırdım Hüseyin beye suan da hersey iyi minnoşum 580 gram olmuş 🙈 sanki zaman geçmiyor bize daha 23. Hafta
Sıncan koru Hüseyin Pehlivan a gidenler
7 gün sonra
Hüseyin bey yaptı ayrıntılıyı da ... gerek duyarsa başka doktora Ali İpek’e gitmeyi düşünüyordum herhangi sorun görmedi çok şükür gitmedim ... Hüseyin beyden memnunum bende sağlıkçıyım bu arada .. suan da sıkıntımız yok bakalım bir ay sonra şeker yüklemesi var ..
bir ay sonra
sedaasefaa canım postuna yeni denk geldm bende kendisine gidiyorum 33 haftalığım. Doğum yaptınız mı memnun kaldınız mı
Arassss ben her gitmem de soruyodum 😂 daha doğrsu sormuş gbi oluyo. İlk doğumum da normale çok zorladılar çok çektim bide bebeğim rahatszlandı kaybettim vs. İlk sordum napıcaz diye. Ben normali desteklerim ama senin hazır olman lazım yine konusuru dedi. Sonra tekrar gittğimde dönmemişti. İnşallah döner falan dedi. Geçen gitmem de artık kafamda sezeryan planlamıştım. Sezeryan olunca tarih değişir mi dedim. 39 da alıyoruz ama hayırdır sezeryan mı düşünüyon yoksa kız dedi. Bende sizce dedim. Ben her türlü seni destekliyorum ama normal daha kolay olur daha çabuk iyileşirsin vs dedi. Yani normali destekliyor 😊
Sincan lokmanda sezeryan isteyenlerden biride benim :) :) Daha muayne icin doktor tercih etmedim ama irade hanimi cok duydum.Anlayisli oldugu icin dogum seklinde kati davranmaz diye dusunuyorum.28 haftayim bende