İlk gebeliğimde 38.haftada her şey normal giderken , ani tansiyon çıkması ya da düşmesi sebebi ile kanamam vardı ve acil sezaryene alındım. Hüseyin bey gayet Güler yüzlü ve ilgiliydi. Bebeğim 4 aylıkken tekrar gebe kaldım 😊ve yine kendisini tercih ettim. 😊2.Doğuma çok az kaldı umarım sağlıklı sıhhatli bi şekilde kavuşurum bebeğime 🙏

Arassss ve tabi tüm anne adayları da 🙏🥰

ben de bu cuma sezeryana giriyorum. normal doğumda ısrarcı olacak diye cok korktum ama son kararı bana bıraktı. hala sürekli cok gec degil fikrini değiştirebilirim dese de :)

12 gün sonra

sedaasefaa naptın cnm bende ayrıntılı yaptırdım Hüseyin beye suan da hersey iyi minnoşum 580 gram olmuş 🙈 sanki zaman geçmiyor bize daha 23. Hafta

7 gün sonra

Arassss canm naptın ayrıntılıya kime gttin bizim cumartesi randevu ali ipege gidicem. Hüseyin hoca nası memnunmusun bende sincana gecmeyi dusunuyorumda

Arassss canm naptın ayrıntılıya kime gttin bizim cumartesi randevu ali ipege gidicem. Hüseyin hoca nası memnunmusun bende sincana gecmeyi dusunuyorumda

Hüseyin bey yaptı ayrıntılıyı da ... gerek duyarsa başka doktora Ali İpek’e gitmeyi düşünüyordum herhangi sorun görmedi çok şükür gitmedim ... Hüseyin beyden memnunum bende sağlıkçıyım bu arada .. suan da sıkıntımız yok bakalım bir ay sonra şeker yüklemesi var ..

10 gün sonra
          4 gün sonra
          Arassss görüşmedm canm randevu alıp gidicem ayrıntılıyı yaptırdım ali beye
            Edayslm nasıldı Ali bey herkes çok memnun :) Hüseyin bey yaptı bi sıkıntı görmedi bende Ali beye gitmedim... memnunum rahat biri sıkmıyor kasmıyor
            bir ay sonra
            sedaasefaa canım postuna yeni denk geldm bende kendisine gidiyorum 33 haftalığım. Doğum yaptınız mı memnun kaldınız mı
              seyda0606 Hüseyin pehlivana gidiyorum ..şehir dışından gidip geliyorum ben o yüzden ayda bir geliyorum henüz 31 haftalığız
                seyda0606 daha hiç konuşmadık 🙊 siz? Rahat kasmıyor insanı o yüzden iyi geliyor sormadan cevap anlatıyor zaten... Doğum kolaylaştırıcı jel varmış onu sorcam da Doğum hakkında hiç konuşmuyor benim bide erken daha diye açmıyorum