Habibeadiguzel Canım bende 53 ile evlendim aynı senin gibi bi anda kendimi 65. 66 da buldum ve 67 de hamile oldugumu öğrendim ama 20.haftaya kadar 4 kilo verdim sonrasında bir ayda 4 kilo birden aldım doktorum şekerime baktı ve şeker çıktı şeker hızlı kilo aldırır dedi sende bi baktırabilirsin şimdi 36+3 haftadayım toplam 11 kilo aldım diyetle vs düzene girdim ayda 1 kilo alıyorum çok şükür
madl41 Habibeadiguzel Oo maşallah aslında tam ideal kilonuz doktorumda Doğuma kadar ilk 3-4 kilo verip sonra en fazla 10 -12 kilo Alman lazım demişti
25agustos madl41 çok almamışsın aslında ama bir tuhaflık olduğunu kendin anlarsın şeker ya da tiroide bakıldıysa sorun yoksa ona göre önlem almak lazım
Mutire madl41 maalesef hiç birşey yapamıyorum senin gibiyim hobini girtlak. 19+2 deyim 3 kilo aldım 🙄
madl41 titebouille Bazıları Doğumdan sonra emzirirken alırsın diyor 😩 Bende aynı bim A 101 o kadar zaten halsiz kalıyorum gidip gelene kadar 😊
titebouille madl41 aksine emzirirken sıvı tüketip bol bol yürüyüş yaparak verebilirmişiz.. tabi şu süt artırıcı içecekler falan filan onları içememek lazımmış..
madl41 Koza Aslında kayısı ceviz 1 yumurta peynir zeytin salatalık sabah sadece bunları yiyiyorum. Öğlen meyve Akşamda az yiyorum ona rağmen kilo almışım . Burada yeni gelinim kimseyi tanımıyorum o yüzden bi yere tek de çıkamıyorum eşim de anca arabayla gezelim diyor yürümeyi sevmiyor 😩
Koza madl41 yine de balkonda 1 2 tur fena olmaz :) umarım toparlarsiniz en kısa zamanda. Birde düzenli ve ara ogunle beslenmek önemli. Az yemek kilo aldırmaz diye bir kaide yok.
Habibeadiguzel madl41 evet ama işte şekerimi öğrendikten sonra düzene sokabildim yoksa her ay 4 kilo alıp 90 ları görücektim ☺️
gLycn_ madl41 madl41 ayni sekildeyiz canim 68 kilo ile hamile kaldim evlendikten sonra bende 10kg aldim keşke dikkat etseydim diyorum şimdi.🤦🏻♀️ Şu an 19.haftamdayim ve 72kg oldum ve doktorum çok kiziyor banada... Aslinda aşiriya asla kaçmiyorum bol su içiyorum ama aliyorum 🤷🏻♀️ Birde herkes asil bu haftalardan sonra çok hizli ve fazla kilo aliniyor diye beni korkutuyor.😱 Ben bu yaz tatli bir pattis olucam sanirim çok korkuyorum 🙈😂 bu arada boyun kać?
madl41 gLycn_ ayy bende korkuyorum doktorum bile asıl kilo 5. Aydan sonra alınıyor dedi 😩 inşallah çok kilo almayız elimde değil ama kilomu korumak için akşam 7 sen sonra hiçbirşey yemiyorum
Nur___ madl41 az öz yiyorum kardeş akşamları geç yememeye çalışıyorum gibi.. 🌼Hareketli olmaya ve su içmeye, meyve yemeye çalışıyorum 🌼
madl41 Nur___ aynı bende öyleyim aslında sadece bayramda çok yedim🙈 tatlıyla aram hiç yok ama bayramın 1 ve 2. Günü her gittiğim yer yedirdi hamileyim diye zaten o zaman 1 buçuk kilo aldım😩
GKBR2 Okuyunca şok oldum 🙈 doktorun benim kilomu bilse acaba ne der 😂 ben 15+2 yim 58 ile hamile kaldım şu an kilom 63. 5 kilo aldım 😂 özel doktora gittim 1 kereliğine bana kızdı 7 ayda alıcağın kiloyu şimdiden almışsın diye ki devletteki doktorumda diyetisyene yönlendirdi 😀 klasik hamurişinden uzak durmak tam buğdaylı ekmek yemek 2 saatte bir beslenmek günde 2 öğünüm meyve benim ekstra bişey yok bence hamur işinden uzak kalmak yeter.
madl41 GKBR2 bende tam buğdaya başladım😊 pilav kola makarna 4 aydır hiç yemiyorum ama bayramda biraz kaçırdım 🙈
23Zumra madl41 ben 64 ile hamile kaldim suan 78 kiloyum boyum uzun oldugu icin kilom hic belli olmuyordu 64 iken ama simdi tek.karnim var bide odem ben tuz ve ekmegi hayatimda cikardim kepekli eklemek yiyorum 35.5 haftaligim
madl41 23Zumra aslında kilonuz çok iyi yani az kilo almışsınız haftanıza göre 😊bende tam buğdaya geçtim
madl41 titebouille inşallah o zaman iştah daha çok artıyormuş bide 😊ben spora gitmeyi düşünüyorum Doğumdan sonra
Bahara madl41 kız ben 12. Haftada 5 kilo almıştım 😂 şimdi 21. Haftaya girdim ve toplam 9 kilo aldım 😊
madl41 Bahara 😊 ben 14. Haftama kadar kustum ama zayıflayamadım kilo da almadım serumlar şişirdi diye 😊 ama son 2 haftada aldım
gLycn_ madl41 beyaz ekmeği kestim canim tam tahilli buğdayli tüketmeye çalisiyorum meyveyi sabah yemeye calisiyorum bol su zaten en başindan beri ihmal etmiyorum ceviz badem yiyorum ara öğünlerde hatta günlük en az 5000bin adim atmaya calisiyorum🙄 bende aksam 7den sonra süt, turk kahvesi maden suyu iciyorum genelde... daha ne yapabilirim canim hic bilmiyorum artik 🤦🏻♀️
Nur___ madl41 tatlılar ile aram yok özellikle gebelikte, 52 kiloyla evlendim bi senede 58 oldum, 61 le kaldım şimdi 63 üm, yüzden dikkat etmek durumundayım çünkü normal kilom max 55 olmak zorunda şu an bile zorluyor