titebouille madl41 aksine emzirirken sıvı tüketip bol bol yürüyüş yaparak verebilirmişiz.. tabi şu süt artırıcı içecekler falan filan onları içememek lazımmış..
madl41 titebouille inşallah o zaman iştah daha çok artıyormuş bide 😊ben spora gitmeyi düşünüyorum Doğumdan sonra
Bahara madl41 kız ben 12. Haftada 5 kilo almıştım 😂 şimdi 21. Haftaya girdim ve toplam 9 kilo aldım 😊
madl41 Bahara 😊 ben 14. Haftama kadar kustum ama zayıflayamadım kilo da almadım serumlar şişirdi diye 😊 ama son 2 haftada aldım
madl41 gLycn_ ayy bende korkuyorum doktorum bile asıl kilo 5. Aydan sonra alınıyor dedi 😩 inşallah çok kilo almayız elimde değil ama kilomu korumak için akşam 7 sen sonra hiçbirşey yemiyorum
gLycn_ madl41 beyaz ekmeği kestim canim tam tahilli buğdayli tüketmeye çalisiyorum meyveyi sabah yemeye calisiyorum bol su zaten en başindan beri ihmal etmiyorum ceviz badem yiyorum ara öğünlerde hatta günlük en az 5000bin adim atmaya calisiyorum🙄 bende aksam 7den sonra süt, turk kahvesi maden suyu iciyorum genelde... daha ne yapabilirim canim hic bilmiyorum artik 🤦🏻♀️
madl41 Nur___ aynı bende öyleyim aslında sadece bayramda çok yedim🙈 tatlıyla aram hiç yok ama bayramın 1 ve 2. Günü her gittiğim yer yedirdi hamileyim diye zaten o zaman 1 buçuk kilo aldım😩
Nur___ madl41 tatlılar ile aram yok özellikle gebelikte, 52 kiloyla evlendim bi senede 58 oldum, 61 le kaldım şimdi 63 üm, yüzden dikkat etmek durumundayım çünkü normal kilom max 55 olmak zorunda şu an bile zorluyor
madl41 GKBR2 bende tam buğdaya başladım😊 pilav kola makarna 4 aydır hiç yemiyorum ama bayramda biraz kaçırdım 🙈
madl41 23Zumra aslında kilonuz çok iyi yani az kilo almışsınız haftanıza göre 😊bende tam buğdaya geçtim
madl41 gLycn_ çok güzel gerçekten düzenli ve sağlıklı beslenme şekli😊 plates yada spor yapıyor musunuz peki 😊ben doktora sormadan başlamak istemedim ama doktora sormayıda unuttum😊
gLycn_ madl41 evde eliptik bisikletim var canim en hafif modunda yemeklerden sonra 15-20dk ona biniyorum. Günlük toplamda 30dk falan binmiş oluyorum. Evde değilsemde yürüyerek gitmeye çalişiyorum her yere.. Doktorum diyet olarak degilde saglikli beslenmemi önerdi en basindan beri kizartma hamur işi şekerli şeylerden uzak dur dedi. %100 uyamiyorum tabi kaçamaklarim oluyor ama aşiriya da kaçmamaya calisiyorum. Ona ragmen 4-5 kilo aldim bile oda nasil oldu anlamadim bile 😅🤦🏻♀️
madl41 gLycn_ aslında kilo dağılımında bebek toplam 3.500-4 kilo alır plesanta 1 kilo göğüsler yarım kilo. Vüzut yağı artan kas:2,5 - 3 kilo falan derken toplam 12 kilo alımı normalmiş😊
Habibeadiguzel madl41 evet ama işte şekerimi öğrendikten sonra düzene sokabildim yoksa her ay 4 kilo alıp 90 ları görücektim ☺️
ZehraAlbayrak madl41 15. haftadayim valla basedemiyorum yedikce yiyorum allah sonumuzu hayiretsin😀 gecen muayenemde 1 kilo almissin bu ay aferin dedi ama bu ay simdiden 3 kilo almisim 2 hafta var muayeneme. Zaten siskoydum 🙈 tosun olucam. Hicde uzulmuyorum dogumdan sonra veririz evelallah doktor sorun yok dedigi surece devam. Her dakka hamile kalmiyoruz keyfini cikarin
madl41 ZehraAlbayrak Doğum sonrası inşallah veririz 🙏 ben biraz daha kesmeliyim son ay ödem falanda olsa baya kapılara sığamam 😊
gLycn_ madl41 evet canim doktorumda 12 kilodan fazla aldigin her kilo senin keyfi yemenden kaynaklidir demişti. Ama toplum olarak hamileye zorla yedirme durumu var malum. Hele en yanlişi senin canin istemez ama bebeğin cani istercilik... Doktoruma bile sordum bunu asla oyle bir şey yok yemeyeceksin istemiyorsan dedi. Ama büyüklere laf anlatilmiyor maalesef...
cavbella madl41 benim doktorum da o haftalarda çok dikkat ediyordu sürekli kilo alma bir kiloyu geçme diyordu gıcık oluyordum o zaman ama şimdi iyi ki dikkat etmişim diyorum😃 karnın aciktiginda canın istediğin şeyleri değil de bebek için faydalı olacak gıdaları yemeye çalış yoğurt muz kuruyemiş gibi
FSCMK madl41 😂😂aynı benim gibi olmuşsunuz ya 57 kiloyla evlendim 5 ayda 68 oldum hamile kaldım şimdi 73 kiloyum 24+1 haftalık hamileyim benimde doktor çok almışsın biraz yavaş ilerle dedi bende pilav makarna salçalı şeyler tuzlu çikolatalı şeylerden uzak duruyorum ekmekte az yemeye çalışıyorum canım çok dikkat ediyorum artık şişer her yerim diye
alinci01 madl41 35.haftamız bitmek üzere.Ne bulursam yiyiyorum.Akşamları yürüyüş dışında dışarı çıkmıyorum.Evde zaten koşuşturmaca ev işleri falan derken zaman geçiyor.7Kilo aldım 2 haftadır kilo alımım sabit.Bol bol su tüket faydası olur 🌸
Habibeadiguzel madl41 yok canım benim 7.haftada çıktı şeker erkende çıkabiliyor açlık tokluk takibinde öğrendik şeker çıkıncada daha şeker yüklemesi yaptırmadım doktorum önermedi zaten şekerin var dedi ne kadar erken farkedersen okadar iyi bebek içinde senin içinde